Turun Osuuskauppa avasi ABC-automaattiaseman Ispoisiin.


24.9.2009

Turun Osuuskauppa (TOK) avasi 22.9.2009 Ispoisten Puistotien ja Vähäheikkiläntien risteykseen uuden ABC-automaattiaseman. Uusi automaattiasema parantaa ABC- verkostoa Itä-Turun alueella.

Ispoisten ABC-asema on yksi kolmesta Esso liikepaikasta, jotka siirtyivät TOK:lle Esson asemien ja S-ryhmän välisessä kaupassa. Ensimmäinen ABC Kaarinan automaattisasema siirtyi TOK:lle syyskuussa 2007 ja viimeinen Esso eli Vakka-Suomentie siirtyy vielä tämän vuoden lopussa.

Uusi ABC-automaatti täydentää asiakasomistajien palvelutarjontaa Itä-Turun alueella ja mahdollistaa ostosten keskittämisen ja Bonuksen keräämisen entistä paremmin. Kilpailukykyisen ja luotettavan hinnan lisäksi asiakasomistajat saavat asemalta Bonusta S-Etukortilla jopa viisi prosenttia ja lisäksi maksutapaetua 0,5 prosenttia. Bonuksen merkitys polttonesteen hinnassa on merkittävä. Osuuskaupan asiakasomistajat saivat Bonusta vuonna 2008 jokaisesta ABC:llä tankatusta litrasta keskimäärin noin 5,0 snt/litra, yhteensä 2,3 miljoonaa euroa.

Turun Osuuskaupan toimialueella palvelee tällä hetkellä 18 ABC-automaattiasemaa ja 4 ABC-liikennemyymälää. Turun Osuuskaupan tavoitteena on edelleen laajentaa ABC-verkostoa omalla toimialueellaan. Seuraavat automaattiasemat avataan Taivassaloon ja Uuteenkaupunkiin.

 

TOK on 112 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii 23 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen yli 2 300 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Talousjohtaja Mika Nupponen, puh. 010 764 4002, mika.nupponen@sok.fi

Ketjupäällikkö Mikko Malmberg, puh. 010 764 4075, mikko.malmberg@sok.fi