Turun Osuuskauppa avaa uuden Sale-lähimyymälän Turun Länsikeskukseen


17.11.2010

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 17.11.2010

 

Turun Osuuskauppa (TOK) avaa 23. Sale-lähimyymälänsä torstaina 18. marraskuuta Turun Länsikeskukseen Vakka-Suomentien ja Satakunnantien risteykseen. Uuden Sale Satakunnantien yhteydessä toimii myös ABC Car Wash-autonpesu sekä kesäkuussa avattu ABC-polttonestejakelimo.

– Tontilla on sijainnut aiemmin Esson huoltoasema. Ispoisten ja Satakunnantien Esso-liikepaikat siirtyivät TOK:lle Esson asemien ja S-ryhmän välisessä kaupassa vuonna 2007. Satakunnantien Salen ja ABC jakelimon myötä molemmat TOK:lle siirtyneet liikepaikat ovat uudistuneet osaksi TOK:n palveluverkostoa, TOK:n market-toimialajohtaja Mika Marttila kertoo.

Sale Satakunnantie palvelee pidennetyin aukioloajoin

Sale Satakunnantie on lähikauppa, jonka kattavista valikoimista löytyy yli 5 000 tuotetta pysyvästi edulliseen hintaan. Valikoimissa painottuvat päivittäin ruokapöydässä tarvittavat tuoretuotteet.

Sale Satakunnantie on avoinna kaikkina viikonpäivinä. Myymälä palvelee laajennetuin aukioloajoin, arkisin 7–23, lauantaisin 7–23 ja sunnuntaisin 12–23.

Sale Satakunnantien myymäläpäällikkönä toimii Jari Orava, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä Sale Jyrkkälän myymäläpäällikön tehtävistä. Hänen lisäkseen myymälä työllistää 8 vakituista työntekijää.

Helppoa ja nopeaa asiointia

– Liikepaikka sijaitsee vilkkaan Satakunnantien varrella ja liikennejärjestelyt tontille mahdollistavat helpon ja nopean asioinnin. Tontilla on myös erittäin hyvät pysäköintitilat. Alueella ei aiemmin ole ollut TOK:n päivittäistavarakaupan palveluja eli uusi Sale tuo lähikauppapalvelut alueen asiakasomistajille, Mika Marttila jatkaa.

Sale Satakunnantien yhteyteen avataan myös ABC Carwash autonpesu, joka on auki vuorokauden ympäri. Autonpesun voi ostaa joko suoraan automaatista tai Salesta sen aukioloaikoina. Lisäksi tontilla palvelee kesäkuussa avattu ABC-polttonestejakelimo.

Myymäläkiinteistö saneerattiin täydellisesti

Rakennuksen saneeraus aloitettiin kesäkuussa. Sale Satakunnantien myymäläkiinteistössä tehtiin täydellinen saneeraus. Liikepaikka mahdollisti myös kiinteistön laajentamisen. Uuden Sale Satakunnantien kokonaispinta-ala on 390 m2, josta myyntialaa on 290 m2. Hanke on työllistänyt rakennusaikana 10 henkeä.

TOK on yli 119 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen yli 2 300 henkilöä.

Lisätietoja: toimialajohtaja Mika Marttila, puh. 050 388 4014, mika.marttila(a)sok.fi