Turun Osuuskauppa avaa uuden Sale-lähimyymälän Kaskenkadulle Turun keskustaan


1.10.2008

– Uuden Sale-lähimyymälän avaaminen on osa TOK:n palvelujen kehittämistä Turun kaupungin alueella. Asiakasomistajat tarvitsevat sekä tehokkaita hypermarketteja, että lähellä asiakkaita olevia lähimyymälöitä. Joulukuussa avattava Sale on TOK:n yhdeksäs Sale-lähimyymälä Turun kaupungin alueella. Ruokakaupan palveluiden täydentyminen ja kehittyminen Turun keskustassa tarjoaa asiakasomistajille entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää jäsenyyttä ja keskittää ostojaan, kertoo TOK:n toimialajohtaja Mika Marttila.

Sale Kaskenkadun myyntipinta-ala on hieman alle 200 m2. Myymälän koko mahdollistaa palvelun myös sunnuntaisin. Sale Kaskenkatu työllistää noin 9 työntekijää.

Turun Osuuskauppa on yli 105 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii 36 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli105 000 asiakasomistajataloudelle. Toimialueen talouksista yli 58 % on asiakasomistajia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu yhteensä 97 toimipaikkaa: 4 Prismaa, 19 S-markettia, 20 Sale-myymälää, 2 Sokosta, 27 ravintolaa, 3 Sokos Hotellia, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 17 ABC-automaattia.

 

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Mika Marttila GSM: 050 388 4014 mika.marttila@sok.fi