Turun Osuuskauppa avaa uuden Sale-lähimyymälän Kaskenkadulle Turun keskustaan


3.12.2008

TURUN OSUUSKAUPPA AVAA UUDEN SALE-LÄHIMYYMÄLÄN KASKENKADULLE TURUN KESKUSTAAN

Turun Osuuskauppa (TOK) avaa 21. Sale-lähimyymälänsä keskiviikkona 3.joulukuuta klo 10. osoitteeseen Kaskenkatu 9.

– Uuden Sale-lähimyymälän avaaminen on osa TOK:n palvelujen kehittämistä Turun kaupungin alueella. Asiakasomistajat tarvitsevat sekä tehokkaita hypermarketteja, että lähellä asiakkaita olevia lähimyymälöitä. Uusi Sale Kaskenkatu on TOK:n yhdeksäs Sale-lähimyymälä Turun kaupungin alueella. Ruokakaupan palveluiden täydentyminen ja kehittyminen Turun keskustassa tarjoaa asiakasomistajille entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää jäsenyyttä ja keskittää ostojaan, kertoo TOK:n toimialajohtaja Mika Marttila.

Myymäläkiinteistö saneerattiin täydellisesti

TOK vuokrasi liiketilan Turun Seudun Osuuspankilta alkusyksyn aikana. Liiketilan täydellinen saneeraus aloitettiin lokakuussa. Saneerauksen jälkeen uuden Salen kokonaispinta-ala on 259 m2, josta myyntipinta-alaa on vajaat 150 m2. Uusi Sale Kaskenkatu edustaa Sale-ketjussa pienintä myymäläkokoluokkaa.

Hanke on työllistänyt rakennusaikana 20 henkeä.

Valikoimissa yli 3000 tuotetta pysyvästi edulliseen hintaan

Sale Kaskenkatu on lähikauppa, jonka kattavista valikoimista löytyy yli 3000 tuotetta pysyvästi edulliseen hintaan. Valikoimissa painottuvat päivittäin ruokapöydässä tarvittavat tuoretuotteet.

Myymälän koko mahdollistaa palvelun myös sunnuntaisin. Sale Kaskenkatu palvelee asiakkaitaan kaikkina viikonpäivinä. Myymälä on avoinna arkisin 7-21, lauantaisin 7-18 sekä sunnuntaisin 12-21.  

Sale Kaskenkadun myymäläpäällikkönä toimii Eva Mäenpää. Hänen lisäkseen myymälä työllistää 7 vakituista työntekijää.

TOK on 109 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii 36 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen yli 2 200 henkilöä.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Mika Marttila, puh. 050 388 4014, e-maili: etunimi.sukunimi@sok.fi