Turun Osuuskaupassa työskentelee tulevana kesänä lähes 800 nuorta


13.4.2012

TOK tarjoaa ennätysmäärän kesätyöpaikkoja vuonna 2012. Kesätyöpaikkojen ja "Tutustu työelämään ja tienaa" –harjoittelupaikkojen määrä kasvaa edellisestä vuodesta yhteensä lähes sadalla.

– Kesätyö on nuorelle tärkeä keino hankkia käytännön tietoa ja kokemusta tulevaisuuden koulutus- ja uravalintoja koskevia päätöksiä varten. TOK on mukana nuorten elämässä ja tarjoaa ensi kesänä ennätysmäärän kesätyöpaikkoja. Varsinaisia kesätyöpaikkoja on noin 460 ja lisäksi tarjoamme yli 300 koululaiselle mahdollisuuden päästä kartuttamaan työkokemusta "Tutustu työelämään ja tienaa" –työharjoitteluohjelman kautta matkailu- ja ravitsemis-, liikennemyymälä- sekä kaupan toimialoilla. Olemme iloisia, että harjoitteluohjelma sai jatkoa myös kaupan alalla, toteaa henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen.

Kesätyöpaikkahakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 3 368 kappaletta. "Tutustu työelämään ja tienaa" –harjoitteluohjelmaan voi sen sijaan hakea vielä huhtikuun loppuun asti. TOK:ssa kesätyötehtävät ovat pääsääntöisesti asiakaspalvelutehtäviä ja yleisimmät tehtävänimikkeet ovat myyjä, tarjoilija ja liikennemyymälätyöntekijä.

– Turun Osuuskaupassa työskentelee tällä hetkellä noin 2 500palvelualan ammattilaista ja uusien toimipaikkojen myötä tarvitsemme tulevaisuudessa yhä enemmän lisää osaavaa henkilökuntaa. Yhteys työelämään tuleviin nuoriin tarjoaa meille työnantajana mahdollisuuden saada tulevinakin vuosina ammattitaitoisia työntekijöitä, jatkaa Marja Kyllönen.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen,  puh.010 764 4004