Turun Osuuskaupassa tarjolla kesätöitä 800 nuorelle


11.3.2015

Työpaikkoja on tarjolla Prismoissa, S-marketeissa, Sale-myymälöissä, ABC liikennemyymälöissä sekä ravintoloissa ja hotelleissa.

 

– Turun Osuuskauppa on yksi Varsinais-Suomen suurimmista työllistäjistä ja meillä työskentelee tällä hetkellä noin 2 300 palvelualan ammattilaista. Erityisen paljon työllistämme nuoria ja henkilökuntamme keski-ikä on 34 vuotta, kertoo henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen.

TOK tarjoaa ensi kesänä noin 400 kesätyöpaikkaa. Luku on samaa suuruusluokkaa kuin viime vuosina. Työpaikkoja on tarjolla Prismoissa, S-marketeissa, Sale-myymälöissä, ABC liikennemyymälöissä sekä ravintoloissa ja hotelleissa. Tarjolla olevia työtehtäviä ovat myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, Hesburger-työntekijän, kokin, tarjoilijan, aputyöntekijän, siivoustyöntekijän, vastaanottovirkailijan, aamiaistarjoilijan ja kahvilatyöntekijän tehtävät. Varsinaisten kesätyöntekijöiden lisäksi TOK ottaa töihin noin 400 Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaa.

– TOK:n menestys syntyy ihmisten avulla. Pyrimme huolehtimaan siitä, että kesätyöntekijät perehdytetään huolella yritykseen, työympäristöön sekä työtehtäviin ja että he pääsevät nopeasti osaksi toimipaikan hyvää työporukkaa. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet Turun Osuuskauppaan myöhemmin töihin, jatkaa Marja Kyllönen.

Turun Osuuskaupan kesätyöpaikkoja voi hakea 15.3.2015 asti ja Tutustu työelämään ja tienaa
-harjoittelupaikkoja 30.4.2015 asti osoitteessa www.tok.fi.