Turun Osuuskaupan yt-neuvottelut päättyneet


4.3.2020

Turun Osuuskaupassa tammikuussa käynnistyneet market-keskijohtoa ja konttorin tukitoimintoja koskeneet yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen seurauksena 15 työsuhdetta päättyy. Kaikille, joiden työsuhteet päättyvät, tarjotaan muuta työtä TOK:n sisältä.

– Neuvottelut käynnistettiin Turun Osuuskaupan kasvustrategian ja kustannustehokkuuden mukaisiin tavoitteisiin pääsemisen varmistamiseksi tammikuussa. Jatkuva kilpailun kiristyminen, tuloksenteon vaikeutuminen sekä muutokset toimintaympäristössä ovat haastaneet meitä jo pitkään ja meille oli syntynyt tarve arvioida kriittisesti myös market-keskijohdon ja konttorin tukitoimintojen organisoitumista. Valitettavasti olemme nyt joutuneet tekemään päätöksiä, jotka ovat yksittäisten ihmisten näkökulmasta erittäin ikäviä, toteaa toimitusjohtaja Antti Heikkinen Turun Osuuskaupasta.

Yt-neuvottelujen piirissä oli yhteensä 51 henkilöä TOK:n market-keskijohdosta sekä osa konttorin tukitoimintojen henkilöstöstä. Neuvottelujen alussa arvioitiin, että suunnitellut toimenpiteet olisivat voineet johtaa korkeintaan 16 työsuhteen päättymiseen.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003