Turun Osuuskaupan marketverkostoa kehitetään tämän ja seuraavan vuoden aikana 45 miljoonalla


5.9.2018

Turun Osuuskauppa kehittää seuraavien vuosien aikana voimakkaasti marketverkostoaan. Uudistusten alla on niin Prismoja, S-marketteja kuin Sale-myymälöitäkin koko toimialueella.

– Marketverkostoa uudistamalla parannamme ja kehitämme lähikaupan palveluja. Nyt käynnissä olevat uudistukset palvelevat asiakkaitamme pitkälle tulevaisuuteen ja luovat entistä paremmat edellytykset helpolle asioinnille, onnistuneelle asiakaskokemukselle sekä tarjoaman kehittämiselle. Nyt käynnissä ja suunnitteilla olevat investoinnit kohoavat 45 miljoonaan euroon, toteaa marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

Suurin marketinvestointi on uuden Prisma Piispanristin rakentaminen Kaarinassa.
– Prisman rakennustyöt etenevät suunnitellusti ja valmista on huhtikuussa 2019. Piispanristillä nyt käytössä oleva siirrettävä moduulikauppa jää käyttöömme ja hyödynnämme sitä myös jatkossa verkostonkehittämishankkeissamme. Ensi vuoden alussa se siirtyy Piikkiöön, kun aloitamme S-market Piikkiön uudistustyöt, Rauhanen jatkaa.

Uudistusten alla ovat paraikaa myös S-market Majakkaranta Turussa ja S-market Paimio. Molempien myymälöiden ilme muuttuu nykyaikaiseksi kalusteita, valaistusta ja julkisivua myöden. Myös liikennejärjestelyjä uudistetaan. Sekä S-market Majakkaranta että Paimio valmistuvat joulukauppaan. Myymälät ovat avoinna normaalisti uudistustöiden ajan.

Rymättylässä alkaa syyskuussa uuden Sale-myymälän rakentaminen nykyisen Salen viereen. Tässä yhteydessä kaupan myyntiala kasvaa noin neljänneksellä. Se näkyy asiakkaalle suoraan laajempina valikoimina. Uusi Sale avataan huhtikuussa 2019. Nykyinen Sale palvelee uuden kaupan rakentamisen ajan normaalisti.

Lisäksi Prisma Tampereentielle, S-market Lietoon, S-market Piikkiön ja S-market Ruskolle suunnitellaan uudistuksia. Tänä vuonna on jo avattu uusi S-market Auraan ja Sale Uuteenkaupunkiin.

Nyt käynnissä ja suunnitteilla olevat markethankkeet ovat jatkoa viime vuonna toteutetuille uudistuksille, jolloin uudistettiin Sale Alastaro, Sale Yläne, Sale Humalistonkatu, S-market Sauvo sekä S-market Vakka-Suomenkatu ja avattiin täysin uutena Sale Kupittaanpuisto.