Turun Osuuskaupan markettien aukioloajat laajenevat 11.1. alkaen


4.1.2016

Turun Osuuskauppa vapauttaa asiakkaidensa arkea. Se tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen 11.1.2016 alkaen ja pidentää 19 S-marketin, 6 Prisman ja 17 Salen aukioloaikoja.

Prismat ja S-marketit ovat lain voimaantultua auki maanantaista perjantaihin entiseen tapaan, mutta lauantain aukioloaikaa on pidennetty Prismojen ja S-markettien osalta klo 21 asti. Sunnuntaisin TOK:n Prismat ovat avoinna klo 10–21 (pl. Loimaa klo 19 asti) ja S-marketit 10–19. Sale-myymälöiden aukioloajat vaihtelevat paikkakunnittain.

Jatkossa arkisin Turun keskusta-alueella S-market Wiklund Herkku palvelee klo 22 ja Sale Martti klo 23 saakka.  Sale Humalistonkatu, Hämeenkatu, Kaskenkatu, Käsityöläiskatu, Laivurinkatu sekä Satakunnantie
palvelevat edelleen klo 23 asti. Myös ABC Koulukadun, Raision ja Auranlaakson Salet ovat nykyiseen tapaan avoinna 24 h sekä Tammisilta ja Aura klo 6-24 h.

– Haluamme olla ja pysyä edistyksen etulinjassa, jotta asiakkaidemme arki helpottuu, sanoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

Innostunut vastaanotto

– On ollut ilot huomata, miten suurella innolla ilmoituksemme aukioloaikojen laajentamisesta otettiin tuoreeltaan vastaan. Jokainen voi nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, perustelee Mikko Rauhanen.

Isojen marketien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla. 

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan uudenlaisia asiointiaikoja. Vain käytännön kokemusten myötä saamme tietää, miten tämä toimi. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, aukioloja säädetään uudestaan.

Lisää työtä

Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Oma väki saa halutessaan enemmän työtunteja, ja uusiakin tekijöitä etsitään.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Pidemmät aukioloajat antavat mahdollisuuden arjen joustoihin. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.

 

Turun Osuuskaupan kaikkien myymälöiden uudet aukioloajat löytyvät tiedotteen liitteestä.

 

Liitteet: