Turun ja Raision Rosso-ravintolat valjastavat asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi


10.1.2011

Lehdistötiedote

Turun ja Raision Rosso valjastaa asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi

Rosso-ravintolat ovat käynnistäneet kampanjan, jossa asiakkaat voivat äänestää ja suunnitella omalle lähi-Rossolleen pizzan pohjasta ja kastikkeesta alkaen aina täytteisiin ja juustolajeihin asti. Kampanjan äänestyksissä parhaiten menestyneiden pizzojen joukosta valitaan pizzat Rossojen ruokalistoille.

Tempaukseen osallistuu myös Turun ja Raision Rossot.

– Asiakkaidemme omistamana yrityksenä haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä valikoimissamme on. Sosiaalisen median ja internetin kautta käytävä kilpailu antaa siihen helpon ja hauskan mahdollisuuden, Turun Rosson ravintolapäällikkö Saro Engblom kertoo.

Pizzakisa-kampanjaan voi osallistua Rosson Facebook-sivujen kautta 3.1.-8.3. 2011 aikana. Pizzaehdotuksen lähettämällä voi voittaa myös skootterin ja muita palkintoja.

Lisätietoja:

Turun Rosson ravintolapäällikkö Saro Engblom

Puh. 044 508 9898

Email. saro.engblom(a)sok.fi

http://www.facebook.com/Rosso.Ravintolat

Rosso

Rosso on lapsiperheitä monipuolisesti huomioiva ravintola. Rosso-ravintolat ovat tarjonneet italialaishenkistä ruokaa suomalaiseen makuun jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä, klassikoita kunnioittaen. Esimerkiksi ruokien terveellisyyttä on ajateltu valmistustapojen erilaisilla valinnoilla, erityisillä kevytannoksilla ja kalorien julkistamisella. Myös suolan käyttöä on vähennetty. Esimerkiksi lasten ranskalaiset tarjotaan Rossossa ilman suolaa.

Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Ensimmäinen Rosso avattiin Lahden keskustaan vuonna 1978. Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 42 ja yksi Tallinnassa. Ketju työllistää noin 700 henkilöä. www.rosso.fi

Turun ja Raision Rossot ovat osa Turun Osuuskaupan liiketoimintaa. Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemistoimiala käsittää yhteensä 34 ravintolaa ja 3 Sokos Hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 19 S-marketia, 21 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 115 000 asiakasomistajataloudelle.