Tulipalo sulki S-market Majakkarannan Turussa


14.6.2010

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 14.6.2010

Tulipalo sulki S-market Majakkarannan Turussa

Tulipalo aiheutti sunnuntaina aamupäivällä laajat savuvahingot Turussa Kölikadulla sijaitsevassa S-market Majakkarannassa. Myymälä on suljettuna alkuviikon ajan.

Tulipalo sai alkunsa sunnuntaina klo 10.25 myymäläkalusteen hyllyllä olleesta jääkaapista, jossa säilytettiin kalastustarvikkeiksi myytäviä syöttimatoja. Kiinteistön paloilmoitinjärjestelmä havaitsi savua ja teki hälytyksen aluehälytyskeskukseen. Palokunta saapui paikalle nopeasti ja palo saatiin heti hallintaan. Myymälä oli palon syttyessä suljettuna eli tapahtumahetkellä kiinteistössä ei ollut asiakkaita eikä henkilökuntaa.

Palo ei missään vaiheessa päässyt leviämään rakennuksessa. Kiinteistöön kohdistuvat vahingot jäävät näin ollen vähäisiksi. Savuvahingot ovat kuitenkin merkittävät ja niiden vuoksi myymälä joudutaan pitämään suljettuna ainakin alkuviikon ajan.

Myymälän vahinkosaneeraustyöt käynnistettiin välittömästi ja kauppa pyritään avaaman loppuviikon aikana. Myymälän avaamisesta tiedotetaan heti, kun tarkka avausajankohta on selvillä.

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Mika Marttila, puh. 010 764 4003, mika.marttila@sok.fi