Tule tapaamaan keittiömestareitamme!


24.5.2018

Turun Osuuskaupan ravintoloiden keittiömestarit jalkautuvat TOK:n Prismoihin sekä Wiklundin ja Stockmannin Herkkuihin perjantaina 25.5.2018 klo 10-17

Keittiömestarit antavat palvelutoreilla asiakkaille parhaimpia grillaus- ja ruokavinkkejään ja jakavat suosikkireseptinsä innokkaille kotigrillaajille. Asiakkaat pääsevät myös maistamaan Kulman Keittiön herkkuja, esimerkiksi grillimarinoitua possun ulkofileetä erilaisten kastikkeiden kera. Muista napata parhaimmat herkut mukaan kotiin palvelutorilta.

Tervetuloa mukaan!

**

Mikan ribsit 4:lle

Valmistusaika 30 min + 15 min grillaus
Vaikeusaste: helppo
(laktoositon, maidoton, kananmunaton, ei sisällä kalaa tai äyriäisiä, ei sisällä pähkinää)

ABC-ravintoloiden palvelupäällikkö Mika Aho vinkkaa grillaamaan kesällä ribsejä. Kypsennä ribsit ennen grillausta keitinliemessä ja valele BBQ-kastikkeella ennen tarjoilua. 

**

n. 2 kg rypsiporsaan kylkiriviä

Keitinliemi
3 l vettä
½ dl soijaa
1 dl ruokosokeria
1 dl omenasiiderietikkaa
3 laakerinlehteä
10 mustapippuria
3 valkosipulinkynttä

1 prk (2½ dl) Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta

Keitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli. Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.