24.5.2018
Turun Osuuskaupan ravintoloiden keittiömestarit jalkautuvat TOK:n Prismoihin sekä Wiklundin ja Stockmannin Herkkuihin perjantaina 25.5.2018 klo 10-17
Keittiömestarit antavat palvelutoreilla asiakkaille parhaimpia grillaus- ja ruokavinkkejään ja jakavat suosikkireseptinsä innokkaille kotigrillaajille. Asiakkaat pääsevät myös maistamaan Kulman Keittiön herkkuja, esimerkiksi grillimarinoitua possun ulkofileetä erilaisten kastikkeiden kera. Muista napata parhaimmat herkut mukaan kotiin palvelutorilta.
Tervetuloa mukaan!
**
Mikan ribsit 4:lle
Valmistusaika 30 min + 15 min grillaus
Vaikeusaste: helppo
(laktoositon, maidoton, kananmunaton, ei sisällä kalaa tai äyriäisiä, ei sisällä pähkinää)
ABC-ravintoloiden palvelupäällikkö Mika Aho vinkkaa grillaamaan kesällä ribsejä. Kypsennä ribsit ennen grillausta keitinliemessä ja valele BBQ-kastikkeella ennen tarjoilua.
**
n. 2 kg rypsiporsaan kylkiriviä
Keitinliemi
3 l vettä
½ dl soijaa
1 dl ruokosokeria
1 dl omenasiiderietikkaa
3 laakerinlehteä
10 mustapippuria
3 valkosipulinkynttä
1 prk (2½ dl) Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta
Keitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli. Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.
10.9.2024 | Paikallisia uutisia | Uutiset
7.9.2024 | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus
5.9.2024 | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus