Tsiken & Qualitano -ravintolat suunnitteli VDP Helsinki


15.9.2015

Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekman on vastannut Turun Osuuskaupan uusien ravintoloiden kokonaisvaltaisesta tila- ja sisustussuunnittelusta.

 

Jaana Ekman on onnistunut tuomaan Turun Osuuskaupan uusiin Kauppakeskus Myllyssä avattaviin ravintoloihin uutta ja modernia ilmettä toiminnallisuutta unohtamatta. Projektiin on sisältynyt suunnittelun lisäksi työskentelyä laajasti eri alojen osaajien kanssa. Kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu yhteistyössä SOK:n, Turun Osuuskaupan sekä kauppakeskus Myllyn kanssa tiukassa aikataulussa tehtävien muutostöiden onnistumiseksi on ollut ehdoton koko projektin onnistumisessa.

”Sisustuskonseptilla haluttiin luoda iloinen, kutsuva ja viihtyisän visuaalinen ympäristö, jossa on mukava levähtää ja nauttia hyvästä ruasta upeassa miljöössä. Sisustuksessa käytettiin uskaliaasti erilaisia materiaaleja ja värejä”, kertoo Jaana Ekman. ”Halusimme luoda uuden rohkean ravintolan sisustuskonseptin, joka mukautuu tarvittaessa erilaisiin tiloihin, sekä tarjoaa runsaasti sisustuksellista silmänruokaa ja ripauksen kansainvälistä tunnelmaa maailman metropoleista”, lisää Jaana Ekman.

”Ravintoloiden ilmeestä on heti saatu runsaasti positiivista palautetta. PIrteät värit, rohkeat materiaalivalinnat sekä perinteisistä nopean ruokailun ravintoloiden pelkistetystä ilmeestä poiketen lämmin tunnelma ovat nousseet palautteissa vahvasti esiin”, vahvisti ravintolapäällikkö Hanna Lehtonen.

Jaana Ekmanin aikaisemmat projektit, ennakkoluulottomasti ja rohkeasti suunnittellut ravintolat ja muut tilat ovat keränneet runsaasti kiitosta asiakkailta ja omistajilta, sekä saaneet laajasti huomiota myös eri medioissa. Lisäksi Visual Design Partners Helsinki osallistui keväällä 2015 kutsun saaneena kansainväliseen Restaurant & Bar Design Awards- kilpailuun kahdella kilpailutyöllä. Kilpailu on tarkoitettu arkkitehdeille, suunnittelijoille, sekä mara- alan operaattoreille maailman laajuisesti. Kilpailu järjestetään jo seitsemättä kertaa ja mukana kisassa on vuosittain yli 800 eri kilpailutyötä ympäri maailmaa.

Tutustu lisää tästä

Kuvat: Kim Ekman / Vision 51