Trattoria Wiklundin ravintolapäällikkö Susanna tekee sitä mistä nauttii


25.2.2019

Trattoria Wiklundin ja Original Sokos Hotel Wiklundin aamiaisen ravintolapäällikkö Susanna kuuluttaa ruoan jakamisen kulttuurin ilosanomaa.

Kuka olen?

Olen Susanna, paljasjalkainen Turkulainen nainen. Toimin ravintolapäällikkönä uudessa ravintola Trattoriassa ja Original Sokos Hotel Wiklundin aamiaisella. Asun Turussa Moisiossa mieheni Sepon kanssa. Perheeseemme kuuluu viisi aikuista lasta ja he kaikki asuvat jo omillaan. Lisäksi taloudessamme asustelee iso 50kg Cane Corso koira Nuutti nimeltään.

 

Minun mottoni on

Tee sitä mistä nautit ja sen minkä teen,  teen sen täydestä sydämestä.

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikon päästä matkalle?

Lähtisin tilaisuuden tullen Thaimaaseen Hua Hiniin varmaan aurinkoon, nauttimaan upeasta ruokakulttuurista ja ystävien seurasta. Thaimaassa on monia ravintoloita joissa ruuan jakaminen kavereiden kesken kuuluu asiaa. Tätä ilosanomaa mekin tulemme Trattoriassa jakamaan, unohtamatta ihanaa Proseccoa.

 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni

Viimeisin loistava asiakaskokemus löytyy Tukholmasta. Olin työkaverini kanssa ruokakaupassa. Lihatiskin vieressä oli maistatuspiste, mutta tuotteet olivat juuri loppu. Tiskin takaa tuli miesmyyjä ja sanoi meille, että minulla menee pieni hetki kun saan lämmitettyä maistatettavat tuotteet teille. Voitte sillä välin käydä tutustumassa tuotevalikoimaamme ja kun olen saanut ruuat valmiiksi tulen hakemaan teidät tänne takaisin. Loistavaksi kokemukseksi tämän teki se, että hän seurasi mitä teimme hyllyjen välissä. Tietenkin löysimme ostettavaa ja kasasimme tuotteet syliimme. Hetken päästä kyseinen myyjä tuli luoksemme tuoden molemmille ostoskorit. Aivan huikeaa asiakaspalvelua!

 

Lämpimästi tervetuloa uuteen Trattoriaan Wiklundin toiseen kerrokseen!

Susanna ja muu Trattorian väki