TPS-Colan tuotto junioritoiminnan tukemiseen


18.10.2016

Turun Osuuskauppa toi helmikuussa markkinoille 150 000 kappaleen erän TPS-Colaa. Jokaisesta tölkistä lahjoitetaan nyt 10 senttiä lyhentämättömänä TPS:n junioritoiminnalle.

Turun Osuuskauppa lahjoittaa yhteensä 15 000 euroa TPS:n jääkiekon, jalkapallon, salibandyn ja keilaajien junioritoiminnalle. Lahjoitus luovutetaan juoniorijoukkueiden edustajille 19.10.2016 noin klo 18.25 ennen TPS Salibandyn miesten kotiottelua Marli Areenalla.

– Kokeilimme TPS-Colan muodossa aivan uudenlaista yhteistyötä TPS:n junioritoiminnan kanssa. Kokemukset ovat olleet kannustavia ja olemme saaneet positiivista palautetta paitsi siitä, että tuemme paikallista junioriseuraa, mutta myös siitä, että juoman on valmistanut paikallinen Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, kertoo TOK:n marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

Yksi Turun Osuuskaupan perustoimintaperiaatteista on edistää alueensa omistajaperheiden hyvinvointia tukemalla erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia. Meillä on jo vuosia ollut TOK Seurabonusjärjestelmä, jossa myös TPS:n juniorijalkapallo, -jääkiekko ja -salibandy ovat olleet mukana.

– Yhteistyö TOK:n kanssa on ollut TPS:n junioritoiminalle merkittävä jo pidemmän aikaa TOK Seurabonuksen kautta. Tuki, jonka TPS:n juniorijalkapallo, -jääkiekko, -salibandy ja -keilaajat TPS-Colan kautta nyt saavat, on toimintamme kehittämiselle merkittävä, TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi toteaa.

TPS Salibandy ry, toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi, puh. 040 750 3981