TOK:n 115-juhlavuosi huipentuu uudistetun Prisma Itäharjun avajaisiin


19.10.2016

Suomen vanhin, yhtäjaksoisesti näihin päiviin saakka toiminut osuuskauppa – Turun Osuuskauppa – täyttää 115 vuotta lokakuun 20. päivänä.

– Olemme pitkin vuotta juhlistaneet 115-vuotista taivaltamme teemalla 115 arjen hyvää tekoa. Teeman ympärillä on ollut monenlaista tapahtumaa. Olemme tarjonneet omistajille etuja ja elämyksiä toimipaikoissamme sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhdelle on jäänyt mieleen maakuntien kesäteatterit, toiselle syyskuinen drive-in leffa ja kolmas taas on ilahtunut Myllyn ravintoloiden tempauksesta, jossa kerättiin pehmoleluja vähävaraisille lapsiperheille. Tällaisia pieniä, mutta merkityksellisiä tekoja teemme jatkossakin, toteaa toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

TOK:n 115-vuotisjuhlat huipentuvat uudistetun Prisma Itäharjun avajaisiin.

– Tehtävämme  on tuottaa etuja ja palveluja omistajillemme Varsinais-Suomessa. Prisma Itäharju on tämän vuoden suurin yksittäin investointimme ja uskon, että uudistettu Prisma vastaa tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin ja helpottaa asiakkaidemme arkea. On hienoa, että suurimman yksikkömme avaus osuu Turun Osuuskaupan 115-vuotispäivään. Juhlat jatkuvatkin Itäharjulla koko viikonlopun, Rauhanen iloitsee.

Monipuolinen ruokakauppa

Prisma Itäharjulla on kiinnitetty huomiota ennen kaikkea laajaan päivittäistavaravalikoimaan ja asioinnin helppouteen. Ruokaosasto sai uudistuksen myötä 1 400 neliötä lisää tilaa ja Prisman kokonaispinta-ala kasvoi 500 neliöllä. Laajan päivittäistavaravalikoiman lisäksi Prisman täysin uudistuneelta käyttötavaraosastolta löytyy kattava tarjonta kodin, vapaa-ajan ja pukeutumisen tuotteita.

– Ruokaosastolla valikoimassamme korostuvat tuoretuotteet. Meillä on upea lähes 25 metrin palvelutori, josta löytyy kalat sekä mehevien pihvien ja paistien monipuolinen valikoima. Palvelutorilta asiakas saa mukaansa myös raikkaat salaatit, kotoisat valmisruoat sekä laadukkaat leikkeleet. Palvelutorin valikoimia täydentävät konsulenttien palvelupisteet. Omasta paistopisteestämme löytyvät tuoreet lämpimäiset ja herkut. Hedelmä- ja vihannesosastomme on sekin todella houkutteleva ja runsas, Prismajohtaja Ville Ämmälä kertoo.

– Arjen kiireeseen tuo apuja kesäkuussa Prisma Itäharjulle avattu ruuan verkkokauppa Prisma-Kauppakassi. Prisma Kauppakassi -palvelun valikoimista löytyy yli 20 000 tuotetta ja ruoan lisäksi mukana on yleisimpiä päivittäisiä käyttötavaroita, Ämmälä jatkaa.

Jatkossa Prisma Itäharju palvelee aikaisempaa pidemmin aukioloajoin. Kauppa on auki ma-la klo 8-22 ja su klo 10-22.

Prismassa myös Hesburger ja Kaffela

Kaffela on pieni kahvituotteisiin sekä suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin painottuva Turun Osuuskaupan oma kahvilakonsepti. Kaffelan herkulliset tuotteet voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.

Hesburger on monelle vanha tuttu ja se tunnetaan ennen muuta hampurilaisannoksistaan, mutta myös raikkaista ja keveistä salaateista. Itäharjun Hesburgerin yhteydessä palvelee myös Drive In.

Yhteistyökumppanit täydentävät palvelutarjontaa

Remontin yhteydessä uudistettiin Prisman kaikki etumyymälätilat. Prisman palvelutarjontaa täydentävät tuttuun tapaan Alko, Kello- ja kultaliike Lindholm, Parturi-Kampaamo Tukka Hyvin, Itäharjun Ihopalvelu sekä Turun IX apteekki. Uusina etumyymälöinä mukaan ovat tulleet LähiTapiola, Silmäasema, Musti ja Mirri sekä suutari.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Rauhanen, puh. 010 764 4062
Turun Osuuskauppa, Prismajohtaja Ville Ämmälä, puh. 010 764 4052