TOK:n hotellit ravintoloineen mukana Turun Clean & Safe –ohjelmassa


14.12.2020

Turun alueen vastuulliset matkailutoimijat ovat sitoutuneet Clean & Safe –ohjelmaan suojellakseen asiakkaitaan ja henkilökuntaansa Covid-19 -virukselta. Mukana ohjelmassa ovat Original Sokos Hotel Wiklund, Trattoria Wiklund, Walo Rooftop Bar, Wiklundin Wirta, Original Sokos Hotel Kupittaa, Kuppis Rooftop Bar, Deli, Bistro Elli, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Gunnar Eatery& Bar, Solo Upstairs sekä Radisson Blu Marina Palace Hotel, Grill it! Marina ja Marinan Juhlakerros.

Mukana olevilta toimijoilta edellytetään pitkää listaa turvallisuuteen, hygieniaan ja asiakkaiden hyvinvointiin liittyvistä toiminnoista, jotka yrityksen on ollut tehtävä koronaepidemian vuoksi. Vaadittuja toimenpiteitä ja turvallisuuskriteereitä noudattavat toimijat on merkitty Clean & Safe Turku -tunnuksella. Yritykset ovat sitoutuneet esimerkiksi hygieniatason ylläpitoon, turvavälien noudattamiseen ja viranomaisten alueellisten koronasuositusten noudattamiseen. Voit tutustua kaikkiin edellytyksiin täällä.

Mukana olevat ravintolat ovat sitoutuneet seuraaviin toimenpiteisiin ravintoloissa taatakseen turvallisen vierailun: tehostettu siivous, hyvä käsihygienia, vieraiden ohjaus ravintolatiloissa sekä asiakkaita palvelevat vain terveet asiakaspalvelijat.

Kimmeltävä meri, kulttuuritarjonta, historia, Aurajokiranta ja saariston raikas ilma. Turun seutu tarjoaa luontoelämysten lisäksi turvallisen vierailun korkeatasoisten palveluiden ääressä. Tehdään matkailusta turvallista ja elämyksellistä yhdessä.

Lue Radisson Hotel Groupin Safety Protocol –sertifikaatista tästä.

Lue lisää hotellien ja niiden ravintoloiden toimenpiteistä täällä.