TOK sammuttaa valoja lauantaina


21.3.2013

Turun Osuuskauppa on mukana maailmanlaajuisessa WWF:n Earth Hour –tapahtumassa 23.3.2013.

Valot sammuvat tunniksi klo 20.30 Turussa Koulukadun ja Auranlaakson ABC-liikennemyymälöiden valotorneista. Lisäksi suljemme Wiklund Screenin Turun kauppatorilla. Myös Radisson Blu Marina Palace Hotel sekä Sokos Hotel Börs ja City Börs sekä Sokos Hotel Seurahuone Turussa sammuttavat valoja taustatiloistaan. Ulkovalaistus ja yleisten tilojen valaistus on hotelleissa minimissään. Lisäksi hotellit kannustavat asiakkaitaan sammuttamaan hotellihuoneistaan valot tunnin ajaksi.

– Valojen sammuttaminen tunniksi on näkyvä tapa osoittaa, että kannamme huolta oman ympäristömme hyvinvoinnista ja tulevaisuudesta. Teemme jatkuvasti töitä muun muassa oman energian säästämiseksi ja energiankäytön tehostamiseksi. Aloitimme energiansäästötalkoot vuonna 2009 ja tavoitteenamme on yhdeksän prosentin energiansäästö vuoteen 2016 mennessä, toteaa liikepaikkajohtaja Juha Heinonen Turun Osuuskaupasta.

Earth Hour on WWF:n organisoima maailmanlaajuinen tapahtuma, jonka aikana ihmiset ja yhteisöt ympäri maailmaa sammuttavat valonsa tunnin ajaksi samana päivänä samaan kellonaikaan. Tapahtuma järjestetään lauantaina 23.3.2013 klo 20.30–21.30.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, liikepaikkajohtaja Juha Heinonen, puh. 010 764 4067