TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina


7.7.2011

Raision Loimu ja Turun Osuuskauppa syvensivät yhteistyökumppanuutensa pääkumppani-tasolle kaksi vuotta sitten, kun Loimu käynnisti kolmevuotisen Yli Rajojen -projektin, jonka tarkoituksena on tehdä Loimusta koko Turun talousalueen sisäpalloilun menestyvä lippulaiva ja Suomen mestaruuden voittaminen keväällä 2012.

Kevään ja kesän aikana osapuolten välillä on neuvoteltu uudesta yhteistyösopimuksesta. Neuvottelut johtivat positiiviseen lopputulokseen ja Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas ja TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen pääsivät allekirjoittamaan kolmen vuoden mittaisen uuden pääyhteistyökumppani-sopimuksen. Loimulle TOK:n kaltaisen alueen vahvan toimijan jatkaminen pääkumppanina oli erittäin merkittävä asia.

– Sopimus on iso asia Loimun ja koko talousalueen lentopallon kannalta. Tällaisten pitkäaikaisten ja merkittävien yhteistyökumppanuuksien kautta varmistamme pääsarjalentopalloilun jatkumisen Turun seudulla. Alueelle tarvitaan positiivisia tapahtumia ja nuorille esikuvia, kommentoi sopimuksesta erittäin tyytyväinen Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

TOK:lle tämän kaltaiset yhteistyökuviot ovat tärkeä osa yhteisöllisyyyttä ja konkreettista panostusta alueen tapahtumiin, kehittämiseen ja hyvinvointiin. Varsinaissuomalaisten asiakasomistajien omistamana yrityksenä TOK tukee ja toimii yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, joilla vahvistetaan esimerkiksi oman alueen urheilua ja liikuntaharrastuksia.

–  Loimu on perinteinen ja menestynyt seura, joka vaikuttaa monella tasolla oman alueensa vireyteen. TOK:n toiminnassa korostuu pitkäjänteisyys ja olemmekin olleet jo usean vuoden ajan mukana tukemassa Loimun toimintaa niin liiga- kuin junioritoiminnan osalta, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen kertoo.

Lisätietoja antavat
Loimu: puheenjohtaja Jukka Rajakangas, puh 0400 536 007, jukka.rajakangas@raisionloimu.fi
TOK: toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 010 764 4001, harri.koponen@sok.fi