TOK Express -automaattiasema ABC-asemaksi Uudessakaupungissa


2.3.2017

Monta hyötyä omistajalle

 

Uudenkaupungin asiakasomistajien palvelutarjonta laajenee, kun TOK Express -automaattiasema muuttuu 1.3.2017 ABC-asemaksi. Samalla omistajien mahdollisuudet keskittää ja sitä kautta kasvattaa bonuskertymää paranevat.

 

– Osuustoiminnallisena yrityksenä tavoitteenamme on luonnollisesti vahvistaa alueen omistajien palvelutarjontaa ja tarjota entistä enemmän mahdollisuuksia ostosten keskittämiseen. Jatkossa myös polttonesteostot kasvattavat omistajan bonuskertymää ja bonusprosenttia. Polttonesteostoista maksetaan Tankkausbonusta. Lisäksi omistajat saavat maksutapaetua, kun maksavat ostoksensa S-Etukortilla, toteaa toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

 

Uudenkaupungin ABC-asemalle on lähiaikoina tulossa myös mobiilitankkaus. Mobiilitankkaus-sovellus tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan älypuhelin, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

 

*** ABC-toimipaikkojen mittarikentältä myytävistä polttonesteistä maksetaan Tankkausbonusta. Se tarkoittaa, että omistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mikä hänen asiakasomistajataloutensa bonusprosentti on tankkauskuukautena. Asiakasomistajatalouden kalenterikuukauden bonusprosentti kertyy mallissa niin kuin ennenkin. Kaikki S-ryhmästä tehtävät ostokset, myös polttonesteostojen eurot, nostavat edelleen kuukauden bonusprosenttia. Prosenttiperusteista Bonusta maksetaan jatkossa kokonaisostojen perusteella kaikista muista S-ryhmästä tehtävistä ostoksista. ***