Täysin uudistunut Myllyn Prisma avataan sunnuntaina 25.10.


23.10.2009

Kauppakeskus Myllyn uudistuksen lehdistötiedote

23.10.2009

 

 

Täysin uudistuneessa Prisma Myllyssä lisää myyntitilaa 2 500 m2

 

Helppoa ja sujuvaa ostamista

 

Uudessa Prisma Myllyssä päivittäistavaraostojen tekeminen on entistä helpompaa.

Elintarvikeosaston oma sisäänkäynti, entistä leveämmät käytävät ja hyvät opasteet nopeuttavat ostosten tekoa. Jatkossa kaikilta kauppakeskuksen kolmelta pysäköintitasolta on suora yhteys Prismaan. Uusien liukutasojen ansiosta ostoskärryillä asiointi pysäköintitasoilta on helppoa ja nopeaa.

 

Entistä laajempi valikoima päivittäistavaroita

 

– Prisma Myllyn elintarvikepuolella on Prisma-ketjun laajin valikoima. Valikoimissamme on lähes 20 000 tuotetta. Uudistuneelta lihatiskiltä löytyvät liha- ja kalaherkut juhlaan ja arkeen sekä grilliin ja pannulle, Prisma-johtaja Juha Heinonen kertoo.  

Laajennuksen yhteydessä uusittiin myös kaikki Prisman kylmäkalusteet. Uusi energiaa säästävä valaistus sekä kannelliset pakastealtaat ja ovelliset pakastekaapit takaavat merkittävät energiasäästöt.

 

Lisätilaa erikois- ja käyttötavaroille

– Ja nyt tarjoamme käyttötavarankin osalta asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet hankkia kaikki kerralla, Prisma-johtaja Juha Heinonen jatkaa.

Uudistuneen Prisma Myllyn erikois- ja käyttötavaravalikoima on laajentunut merkittävästi.

Kodintekniikka laajeni

Kodintekniikka- ja viihdeosasto sai reilusti lisätilaa ja paremmat esittelyt kaikille merkkituotteille. Maksutapavaihtoehdot, takuuasiat, asennukset ja käyttöopastus hoituu helposti uudesta palvelupisteestä. Mukana on nyt lähes kaikki kodintekniikan huippumerkit.

Sport-osastolle uusia tuotemerkkejä

Sport-osasto tarjoaa monia uusia tuotemerkkejä. Entistä laajemmat valikoimat tuovat lisää erihintaisia tuotteita kaikkiin tuoteryhmiin. Urheiluosastolla on panostettu myös palveluun. Ammattitaitoisilta myyjiltä saa jatkossa neuvoja oikeiden tuotteiden valinnassa.

Kodinosaston valikoimat kasvoivat

Prisman Kodinosasto on myös laajentunut merkittävästi. Kaikki kodin päivittäiset ja hieman juhlavammatkin tarpeet hoituvat nyt entistä laajemman valikoiman avulla.

Lisätietoja antaa mielellään: Prisma-johtaja Juha Heinonen 010-7643001