Tampereentien Prisma uudistuu täysin


27.1.2021

Turun Osuuskauppa jatkaa investointejaan ja aloittaa Tampereentien Prismassa mittavat uudistus- ja laajennustyöt vuoden 2022 alussa. Uudistus tuo Prisman asiakkaille entistä paremmat palvelut ja laajemman valikoiman.

– Tampereentien Prisman paikalle avattiin vuonna 1971 S-ryhmän ensimmäinen automarket ja vuodesta 1999 alkaen samalla paikalla on toiminut Prisma. Tänä vuonna vietämme siis 50-vuotisjuhlia, ja pienelle remontille on jo vähän tarvetta. Remontin myötä myymälää laajennetaan ja se uudistetaan täysin lattiasta kattoon ja kylmälaitteista kassa-osastoon. Ulkoisten puitteiden lisäksi koko Prisman konsepti päivitetään nykyaikaiseksi. Asiakkaalle se tarkoittaa aikaisempaa parempaa ostospaikkaa, sujuvaa asiointia ja laajempaa valikoimaa, kertoo Prismajohtaja Tuomo Makkonen.

Lisää tilaa ja uusia palveluja

Erityisesti tuoretuotteiden kuten leivän ja hedelmien sekä vihannesten esillepanot ja valikoimat korostuvat, uudistuksessa myös näiden tuoteryhmien valikoimia päästään laajentamaan uusien kalusteiden ja paremman tilajaon ansiosta. Samoin panimo-osaston valikoimat kasvavat ja mukaan saadaan enemmän myös paikallisten panimoiden tuotteita. Prisma saa myös sushipisteen sekä uudenaikaisen R1-pullonpalautuskoneen.

Itsepalvelukassat helpottavat erityisesti pienten, nopeiden ostosten tekemistä. Alko ja apteekki jatkavat myös uusissa tiloissa. Muiden liiketilojen osalta neuvottelut ovat käynnissä.

Tehokasta energiaa ja oma aurinkovoimala

Myös ympäristöasiat huomioidaan tulevaisuudessa entistä paremmin. Prismaan tulee uusi C02-kylmälaitos ja ovelliset kalusteet sekä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pystytään hyödyntämään kylmäjärjestelmän lauhde-energia rakennuksen lämmittämiseen. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistetaan. Lisäksi katolle rakennetaan suuri aurinkovoimala, joka pystyy kesällä optimaalisissa olosuhteissa tuottamaan suurimman osan Prisman tarvitsemasta sähköenergiasta.

– Rakennamme asiakasomistajille Turun parasta sekä nykyaikaisinta myymälää ja panostamme vahvasti asioimisen helppouteen. Tulemme myös kysymään paitsi asiakkailtamme, niin myös omalta henkilökunnaltamme, mitä painopisteitä uudistuksilta odotetaan, jatkaa Makkonen.

Haluamme tarjota asiakasomistajille vain parasta ja se kulkee punaisena lankana koko uudistusprojektin ajan aina suunnittelusta avajaisiin.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005
Turun Osuuskauppa, Prismajohtaja Tuomo Makkonen, puh. 010 764 5801