Staycation-elämyksiä tamperelaisittain


17.10.2019

Tampere tarjoilee staycationin viettäjälle kolme tyylikästä ja erilaista Sokos Hotellia.

Staycation-lomalla maisemanvaihto hoituu helposti kotikaupungin hotellissa. Hammasharja on nopeasti pakattu, sauna valmiiksi lämmin, sängyssä puhtaat lakanat eikä aamiaistarpeita tarvitse pysähtyä ostamaan matkalla. Sokos Hotellissa muut huolehtivat ja sinä keskityt nauttimaan! 
 
Tampere tarjoilee staycationin viettäjälle kolme kivaa ja erilaista Sokos Hotellia.
 
19-kerroksinen Original Sokos Hotel Ilves on maamerkki kaupungin keskellä. Ulkokenkiä ei enää tarvita, kun olet kerran hotelliin saapunut. Näköalahuoneista voi illan tummuessa ihastella kaupungin valoja. Koskikeskukseen piipahdat sisäkautta ja talo tarjoaa neljä erilaista, herkullista ravintolaa. Sauna lämpiää hotellin alakerrassa – ja löylyjen jälkeen sukellat uima-altaaseen. 
 
Tai onko staycation-kohteesi idyllinen ja tunnelmaltaan lämmin Original Sokos Hotel Villa? Putiikkihotellin jokainen huone on yksilöllinen ja kädentaidot tulevat esiin kaikkialla. Kääriydy käsin kudottuun torkkupeittoon ja asetu mukavasti keinutuolin syleilyyn – nyt on päiväunten aika! 
 
Rakastatko korkeita paikkoja, Manserokkia ja paikallista historiaa? Silloin 88 metrin korkeuteen kohoava Solo Sokos Hotel Torni Tampere on sinun kakkoskotisi. Illallisannos puuhiiligrillistä, livemusiikkia paja Barissa ja illan päätteeksi hotellin huipulle Moro Sky Bariin – tämä baari tarjoaa huikean näköalapaikan kaupunkiin. Kömmi laadukkaaseen vuoteeseen ja herää ihanaa aamiaista varten.
 
Eikö tunnelmointi oman huoneen rauhassa riitä? Kaupungilla riittää tekemistä! Kurota korkeuksiin: ajele hissillä Näsinneulan huipulle, kipua Pyynikin näkötorniin, katsele Pispalan harjuja.
 
Tampere on myös gallerioiden ja erikoisten museoiden luvattu kaupunki. Onko Kivimuseo tai Lenin-museo jo katsottu? Panimoravintoloista saa puhtia iltaan, kahvit voi nauttia kauppahallin kahviloissa, kiinnostavia ruokapaikkoja on vaikka kuinka paljon.
 
Varaa heti oma, tamperelainen staycation ja lähde nauttimaan!