Solo Upstairs- yllätyksellisyyttä ja ammattitaitoa upeassa miljöössä


7.11.2019

Kaipaatko jotain erilaista, rentoa mutta tarvittaessa eleganttia tilaa, jossa yhdistyy tekniikka ja toimivuus. Seurahuoneella saat inspiroitua upeasta design:sta,nauttia loistavasta palvelusta sekä upeista, lähituottajien laadukkailla raaka-aineilla kruunatuista ruokatuotteista.

Solo Upstairs muodostuu useammasta tilasta, jotka voidaan yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Meiltä et löydä tavallista luokkamuotoa, vaan saat nauttia monimuotoisista tiloista, joissa on mukava viettää aikaa.

Pienemmät ja ehkä astetta perinteisemmät palaverit onnistuvat parhaiten Coco tilassa. Tilan pöytämuotoa pystytään muuttamaan kätevästi. Tila sijaitsee lähellä aamaistilaa, joten voit yhdistää palaveriin aamiaisen upeat tarjoilut. Coco tilassa on kiinteä näyttö, jonka avulla esityksen pito käy vaivattomasti. Tila soveltuu parhaiten alle 30 henkilön tapahtumille.

Bellini tila on tiloista kaikkein suurin ja siihen on yhdistettävissä samassa tasossa oleva elegantti puutarhatyylinen tila Ella. Bellini on suosittu juhlien ja illallisten järjestämiseen. Tilan vieressä on baari, joka voidaan avata yksityisesti teidän käyttöönne juhlien ajaksi. Tilassa on myös siirrettävä näyttö tai valkokangas Ellan puolella, joten palaverin tai koulutuksen pito onnistuu hyvin. Huomioithan, että tila ei ole täysin äänieristetty. Yhdistettynä näihin kahteen tilaan mahtuu 70 henkilöä.

Mimosa tila on lähimpänä keittiötä ja onkin suosittu lounas- ja illallistila. Mimosan tunnelma on intensiivinen ja lämmin. Tilassa on myös kiinteä näyttö, johon voidaan jakaa kuvaa myös toisesta tilasta tai näyttää omaa esitystä. Huomioithan että tila ei ole täysin äänieristetty. Tilaan mahtuu 50 henkilöä.

Kun koko Solo upstairs puetaan juhlaan ja yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi, mahtuu teitä 150 henkilöä viettämään upeaa tapahtumaa.

Viimeistele tilaisuutesi upeilla tarkkaan harkituilla ruokatuotteilla, joissa maistuu intohimo, laadukkaat, lähellä tuotetut raaka-aineet sekä sesongin maut.

Tutustu Solo Upstairs:n menuihin TÄSTÄ

Varaukset ja lisätiedot:

Myyntipalavelu, Turku, puh.02-337 3800, ma-pe 8.30-16.30. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35snt/puh + 16,69 snt/min

myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone/ Solo Upstairs 2.krs

Humalistonkatu 2, Turku