Seuraa Grill it! Marinaa instassa ja voit voittaa palkintoja


20.8.2019

Seuraa meitä Instassa ja voit voittaa palkintoja!

Arvomme herkullisia palkintoja kuukausittain Instagramtilimme @grillitmarina seuraajien kesken, joten jokainen kuukausi on sinulle uusi mahdollisuus!

SEURAA TÄSTÄ

Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Grill it! Marina: Instagram-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjänä toimii Turun Osuuskauppa (myöhemmin ”järjestäjä”)

2. Arvontaan voi osallistua seuraamalla @grillitmarina Instagramissa.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Ikäraja 18 vuotta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

4. Arvonta suoritetaan kuukausittain. Arvonta voimassa toistaiseksi.

5. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen; Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä yksityisviestillä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto on lunastettavissa Grill it! Marinasta erillisten ohjeiden mukaisesti. 

6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. 

7. Järjestäjän vastuu; Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. 8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.

9. Arvonta ei ole Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Instagramin tai vastaavan median.