Sale Yläneen uudistus on valmis


16.4.2024

Sale Yläneellä on toteutettu miljööuudistus, jonka aikana myymälä päivitettiin uuden Sale-konseptin mukaiseksi. Uudistunutta myymälää juhlistetaan keskiviikkona 17.4.  

 

−  Olemme erittäin tyytyväisiä Sale Yläneen uudistukseen. Uudistuksen aikana kauppa palveli niin normaalisti kuin mahdollista ja asiakkaat ottivat remontin aiheuttaman sekamelskan hyvin vastaan. Henkilökuntamme teki todella upeaa työtä uudistuksen onnistumiseksi, toteaa Salen ketjujohtaja Olli Saarinen Turun Osuuskaupasta.

Sale-lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu.

– Sale on se kauppa, josta jokainen saa helposti tarvitsemansa ja hymyn sekä iloisen palvelun kaupanpäälliseksi. Lähikaupan yksi valtti onkin henkilökunta ja yhteisöllisyys, Saarinen summaa.

− Uudistuksen yhteydessä saimme uuden raikkaan myymäläilmeen. Päivitimme myös valikoimaa ja nyt se vastaa alueen asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Myymälässä on mukava asioida ja myös ilo työskennellä, iloitsee ryhmäpäällikkö Kai Suonpää Turun Osuuskaupasta.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ketjujohtaja Olli Saarinen, puh. 010 764 4059
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kai Suonpää, puh. 010 764 4455