Sale-verkosto laajenee – Turun keskustaan uusi Sale


29.11.2023

Turun Osuuskauppa avaa ensi kesänä uuden Sale Verkahovin Turun keskustaan. Uudesta kaupasta tulee keskusta-alueen suurin Sale-myymälä.

– Olemme viime vuosina kehittäneet vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Uusien kauppapaikkojen etsiminen on työtä, jolla haluamme varmistaa palvelut laajasti asiakaskunnallemme. Verkahovin alueella on paljon asutusta, harrastustoimintaa ja ohikulkijoita ja se tekee siitä meille kiinnostavan kauppapaikan. Sale Verkahovista tulee Turun Osuuskaupan 29. Sale-myymälä ja Turun keskusta-alueen 11. Sale-lähikauppa. Uusi Sale Verkahovi tuo lähialueen asiakkaille alueen edullisimmat hinnat, kattavan valikoiman, lähikaupan nopean ja sujuvan palvelun sekä mahdollisuuden kerryttää Bonusta, kertoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

– Liikehuoneiston uudistus- ja muutostyöt aloitetaan ihan lähiaikoina ja kauppa saadaan valmiiksi tämän hetken arvioien mukaan ensi kesän aikana. Uuden Salen myyntiala on lähes 500 m2 ja se nousee valmistuttuaan Turun keskusta-alueen suurimmaksi Sale-myymäläksi. Kaupan kokonaispinta-ala on reilut 670 m2. Myymälä sijaitsee aivan Parkin kentän kupeessa osoitteessa Verkatehtaankatu 4, toteaa kiinteistöjohtaja Janne Alho Turun Osuuskaupasta

Muutostöissä huomioidaan tarkasti muun muassa energiatehokkuus.
– Sale Verkahovin kylmäjärjestelmänä toimii energiatehokas CO2-laitos, jossa kylmäaineena on ilmastovaikutuksiltaan pienen päästökertoimen hiilidioksidi. Valaistus toteutetaan nykyaikaisella ja energiapihillä LED-tekniikalla ja kylmäkalusteissa suositaan ovellisia, Alho jatkaa.

Lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Keskusta-alueen kaupat palvelevat hyvin esimerkiksi iäkkäitä, opiskelijoita ja ylipäänsä autottomia lähialueiden asukkaita. Lisäksi erilaiset oheispalvelut, kuten pakettiautomaatit, helpottavat asiakkaiden arkea ja niiden merkitys korostuu erityisesti harvemmin asutuilla alueilla.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007
Turun Osuuskauppa, kiinteistöjohtaja Janne Alho, puh. 010 764 4005