Sale Verkahovi avataan huomenna


29.5.2024

Sale Verkahovin avajaisia vietetään torstaina 30.5.2024 klo 10 alkaen. Turun keskustan tuntumassa Parkin kentän vieressä sijaitseva Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman, edullisen hintatason, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat.

 – Kehitämme vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Sale Verkahovi tuo hyvän lisän palvelurepertuaarimme ja samalla tuomme alueelle mahdollisuuden kerryttää S-Etukortilla Bonusta, toteaa ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta.

Uusi Sale palvelee niin lähialueen asukkaita kuin ohikulkijoitakin.

– Haluamme vastata laajan asiakaskunnan tarpeisiin ja tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman – helposti ja nopeasti. Valikoimissamme on peruselintarvikkeiden lisäksi muun muassa runsaasti take away -tuotteita, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa viereiselle kentälle urheilutapahtumaan. Sujuvan asioinnin helpottamiseksi myymälässä on kaksi itsepalvelukassaa sekä laajat aukioloajat, Valanne jatkaa.

Sale Verkahovi on Turun Osuuskaupan 29. Sale-myymälä. Uuden Salen myyntiala on lähes 500 m2 ja se nousee nyt Turun keskusta-alueen suurimmaksi Sale-myymäläksi. Kaupan kokonaispinta-ala on reilut 670 m2. Sale Verkahovin tiimissä työskentelee 8 henkilöä ja myymäläpäällikkönä toimii Suvi Himanen.

Sale Verkahovin suunnittelussa on huomioitu erityisesti energiatehokkuus. Sale Verkahovin kylmäjärjestelmänä toimii energiatehokas CO2-laitos, jossa kylmäaineena on ilmastovaikutuksiltaan pienen päästökertoimen hiilidioksidi. Valaistus toteutetaan nykyaikaisella ja energiapihillä LED-tekniikalla ja kylmäkalusteissa suositaan ovellisia kalusteita.

Turun Osuuskauppa uudistaa verkostoaan ja palveluitaan myös muiden market-ketjujen osalta. Parhaillaan käynnissä on S-market Moision rakennustyöt Turussa sekä S-market Mynämäen uudistustyöt. Viimeisen viiden vuoden aikana Turun Osuuskauppa on investoinut päivittäistavarakauppaan yhteensä 110 miljoonaa euroa.

Sale Verkahovi palvelee arkisin klo 7-23, lauantaisin klo 8-23 ja sunnuntaisin klo 9-23.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne, puh. 010 764 4114
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kai Suonpää, puh. 010 764 4455