Sale Martin uudistus on valmis


30.1.2024

Turun keskustan kupeessa Sale Martissa on parin viime viikon aikana toteutettu miljööuudistus, jonka aikana myymälä nykyaikaistettiin uuden Sale-konseptin mukaiseksi. Uudistunutta myymälää juhlistetaan perjantaina 2.2. 

− Olemme erittäin tyytyväisiä Martin Salen uudistukseen. Uudistuksen aikana kauppa oli muutaman viikon ajan suljettuna. Sillä välin henkilökuntamme teki todella upeaa työtä uudistuksen onnistumiseksi, Nyt kauppa on jo auki ja uudistusta juhlitaan perjantaina, toteaa Salen ketjujohtaja Olli Saarinen Turun Osuuskaupasta.

Sale-lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu. Keskusta-alueen kaupat palvelevat hyvin esimerkiksi iäkkäitä, opiskelijoita ja ylipäänsä autottomia lähialueiden asukkaita.

– Sale on se kauppa, josta jokainen saa helposti tarvitsemansa ja hymyn sekä iloisen palvelun kaupanpäälliseksi. Lähikaupan yksi valtti onkin henkilökunta ja yhteisöllisyys, Saarinen summaa.

− Uudistuksen yhteydessä saimme myymälään uudet, energiatehokkaat ovelliset kylmäkaapit sekä uuden, raikkaan myymäläilmeen. Myös valikoimia on hiukan päivitetty. Viihtyisämmässä myymälässä on mukava asioida ja myös ilo työskennellä., iloitsee ryhmäpäällikkö Kai Suonpää Turun Osuuskaupasta.

Sale Martin sympaattiset ruoankuljetusrobotit jatkavat työtään jälleen normaalisti. Tilaukset hoituvat tuttuun tapaan S-kaupat-sovelluksella.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ketjujohtaja Olli Saarinen, puh. 010 764 4059
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kai Suonpää, puh. 010 764 4455