Sale ABC Auraan


22.6.2015

Turun Osuuskauppa avaa uuden Sale-myymälän ABC Auran yhteyteen maanantaina 22.6.2015.

Entisen ABC-marketin muuttuminen Sale-konseptin mukaiseksi myymäläksi merkitsee asiakkaille laajempia valikoimia ja edullisempia hintoja.

– ABC Sale Aurassa on runsaat ja monipuoliset valikoimat kaikista tuoteryhmistä, joten uudessa Salessa hoituvat vaivattomasti niin arjen ruokaostokset kuin pienemmät eväsostoksetkin. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme lähikauppapalvelut ja valikoimat kilpailukykyisin hinnoin joustavasti toimivaan liikennemyymälään, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Saro Engblom Auran ABC:ltä.

ABC-ketju kehittää liikennemyymälöidensä elintarvikekauppaa. Liikennemyymälöistä löytyy jatkossa ABC-marketin sijaan yhä useammin Sale-konseptin mukainen lähimyymälä. Sale-brändi viestii asiakkaille asioinnin helppoudesta ja pitkistä aukioloajoista.

Ravintolapalvelut saman katon alta

Auran ABC:llä palvelee tuttuun tapaan ABC restaurant, jonka palvelutarjontaan sisältyy noutopöytä, á la carte -annokset, pizzat, herkullinen kahvilatarjonta sekä Hesburger. Kokousasiakkaiden käytössä on nykyaikainen kokoustila.

– Myös ravintolan puolella on tehty pieniä muutoksia ja uudistuksia. Olemme muun muassa hakeneet lisää toimivuutta ja joustavuutta uusilla kalusteratkaisuilla, Engblom kertoo.

ABC Aura on avoinna joka päivä klo 06-24.