Saammeko esitellä Tarja, Heidi, Marika ja Mika


11.11.2019

Uuden, keväällä 2020 avattavan Turun Original Sokos Hotel Kupittaan ensimmäiset tiimiläiset aloittavat vuodenvaihteessa.

 

Uuden, keväällä 2020 avattavan Original Sokos Hotel Kupittaan hotellipäälliköksi on nimitetty Heidi Sukari. Heidi siirtyy tehtävään ravintola Grill itin ravintolapäällikön työtehtävistä. Heidi on aiemmin työskennellyt mm. Frans & Emilien ja Presso Piispanristin ravintolapäällikkönä.

Marika Kivimäki on nimitetty Original Sokos Hotel Kupittaan ravintolapäälliköksi. Marika on aiemmin työskennellyt Turun Osuuskaupassa mm. Myllyn ravintolamaailman ja Länsikeskuksen Coffee Housen esimiestehtävissä.  Original Sokos Hotel Kupittaalle Marika siirtyy Manu Events Oy:stä ravintolapäällikön tehtävistä.

Mika Aho on nimitetty Original Sokos Hotel Kupittaan ravintoloiden keittiöpäälliköksi. Mikalla on pitkä kokemus keittiön esimiestehtävistä Turun Osuuskaupassa. Original Sokos Hotel Kupittaalle Mika siirtyy Wiklundin ravintoloiden keittiömestarin tehtävistä.

Hotellinjohtaja Tarja Jalonen kertoi hakemusten määrän yllättäneen positiivisesti: ”Saimme liikkeelle ilahduttavan ison määrän erittäin potentiaalisia ja hyviä hakijoita, joten valinta ei ollut helppo. Tämä antaa hyvän lähtökohdan seuraavalle rekrytointiaallolle, joka starttaa alkuvuodesta kun haemme osaajia mm. vastaanottoon, ravintolaan ja keittiöön.” 

Päälliköt aloittavat uusissa työtehtävissään vuodenvaihteessa 2019-2020. Onnea Heidille, Marikalle ja Mikalle uusiin haasteisiin!