S-ryhmän nimissä liikkeellä huijausviestejä


16.3.2017

Netissä pyörii yhä enemmän erilaisia huijausviestejä, myös S-ryhmän tuotemerkkien nimissä. Moneen huijausviestiin pätee neuvo: älä klikkaa, jos viesti vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

Valitettavasti ajoittain tuotemerkkejämme käytetään väärin tai tuotemerkkimme liitetään asiattomiin yhteyksiin erilaisten huijaustarkoitusten toteuttamiseksi. Näiden huijausten tarkoituksena on kerätä erilaisten kyselyjen, osallistumispyyntöjen yms. avulla osallistujan luottamuksellisia tietoja, levittää haittaohjelmia tai sitoa vastaaja kohtuuttomiin sopimusehtoihin.

S-ryhmällä ei ole mitään tekemistä näiden huijausten kanssa emmekä muutenkaan koskaan kysy asiakkaalta esimerkiksi pankki- tai luottokorttitietoja sähköpostin tai kyselyjen kautta. Reagoimme viipymättä tietoomme tulleisiin huijausyrityksiin vaatien tuotemerkkiemme käytön lopettamista, tutkintapyynnöllä poliisille sekä varoittaen näistä eri kanavissamme.

 

Olemme koonneet tiedossamme olevia huijauksia sivulle www.s-kanava.fi/huijausviestit. Sivulta löydät myös hyvin vinkkejä erilaisten verkkohuijausten tunnistamiseksi.