S-market Kaarina avataan huomenna


18.5.2016

Turun Osuuskauppa avaa torstaina 19.5.2016 klo 10 uuden S-marketin Kaarinaan. Kyseessä on Turun Osuuskaupan 19. S-market.

– Odotukset uuden S-marketin suhteen ovat korkealla. Uusi ja nykyaikainen S-market Kaarinassa täydentää mukavasti verkostoamme ja tuo osuuskaupan marketpalvelut Kaarinan keskustaan. On hienoa, että kauan odotettu S-market avataan nyt Kaarinaan – se on tehty on asiakkaitamme varten, sanoo marketeista vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

– Kaarinan S-marketissa panostamme erityisesti tuoretuotteisiin. Valikoimamme sisältää kaikkinensa noin 17 000 eri tuotetta, joista noin seitsemän tuhatta on tuoretuotteita. Lisäksi myymälässä on 12 metriä pitkä palvelutori ja sen lisäksi konsulenttipisteitä, joista saa päivittäin esimerkiksi erilaisia juustoja. Palvelutorilla panostamme erityisesti tuoreeseen kalaan, valmisruokaan ja salaatteihin. Myynnissä on myös Kulman Keittiön tuotteita. Myymälän paistopisteestä voi ostaa joka päivä vastapaistettua leipää ja leivonnaisia. Laajalta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löytyvät ajankohtaiset sesonkituotteet sekä runsaasti myös paikallisia tuotteita, kertoo ryhmäpäällikkö Kari Öyry.

S-market Kaarina on Turun Osuuskaupan laajin S-market ja sen myyntipinta-ala on noin 2000 m2. S-market Kaarinassa työskentelee yhteensä 24 henkilöä. Marketpäällikkönä toimii Minna Seppälä.