S-Etukortti Debit -kortit muuttuvat maksullisiksi 1.10.2021 – kaikki muut S-Etukortit säilyvät maksuttomina


13.9.2021

Muutos koskee vain vanhanmallisia S-Etukortti Debit -kortteja, joilla voi kerryttää Bonusta, maksaa ostoksia sekä nostaa ja tallettaa käteistä vain S-ryhmän toimipaikoissa. S-Etukortti Käteiskortti sekä S-Etukortti Visat ovat jatkossakin kaikille asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Mistä tunnistan S-Etukortti Debit-kortin:

· kortissa ei ole sirua eikä Visa-logoa, mutta kortissa lukee Debit

· Korttinumero alkaa aina numeroilla 600 300 *** ****

Valitse seuraavista vaihtoehdoista, miten haluat toimia:

1. Haluan jatkaa S-Etukortti Debit -korttini käyttämistä. Voit jatkaa kortin käyttöä ja lokakuusta alkaen sen kuukausimaksu on 3 euroa. Maksu veloitetaan 1.10.2021 alkaen automaattisesti siltä S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Jos haluat jatkaa nykyisen korttisi käyttöä, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

2. Haluan lopettaa S-Etukortti Debit -korttini ja tilata maksuttoman S-Etukortin vain Bonuksen kerryttämistä varten. Lopeta S-Etukortti Debit -kortti S-Pankin verkkopankissa tai osoitteessa s-pankki.fi ( https://www.s-pankki.fi/fi/kampanjat/mika-muuttuu/s-etukortti-debit-kortit-muuttuvat-maksullisiksi/) minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnusten avulla. Halutessasi voit myös täyttää ja S-Pankin sivuilla olevan lomakkeen ja lähettää sen postitse S-Pankkiin. Voit tilata Bonuksen kerryttämistä varten maksuttoman S-Etukortin Omalta S-kanavalta, osoitteesta s-kanava.fi.

3. Haluan vaihtaa nykyisen korttini maksuttomaan S-Etukortti Visaan. Voit hakea S-Etukortti Visa -korttia helposti verkkopankissasi. Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, varaa aika osoitteessa s-pankki.fi/ajanvaraus tai tule käymään Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä, niin autamme sinua kortin vaihtamisessa. S-Etukortti Visa pankki- tai luottokorttina tai niiden yhdistelmänä on kuukausi- ja vuosimaksuton kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. S-Etukortti Visa -kortilla voit kerryttää Bonusta ja maksaa ostoksia. Otathan mukaasi voimassa olevan passin tai henkilökortin.

Palvelevat asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteemme: Prisma Itäharju, Prisma Länsikeskus, Prisma Loimaa, Prisma Mylly, Prisma Piispanristi, S-market Vakka-Suomenkatu ja Sokos Wiklund.