Rosson ruokalista uudistuu 13.3.


12.3.2012

Rosson ruokalista vaihtuu maaliskuussa. Listalle on uusina tuttavuuksina tuotu mm. risotot, Rosson oma tuorepasta sekä asiakkaiden paljon toivoma täysjyväpasta. Erityisruokavaliot on uudistuksessa pyritty huomioimaan vielä entistäkin paremmin, uudelta listalta löytyy hyvin vaihtoehtoja niin vähähiilihydraattista, vegaanista kuin gluteenitonta ruokavaliotakin noudattaville.

Rosso on Suomen tunnetuin perheravintolaketju, jolla on 37 ravintolaa eri puolilla Suomea ja yksi Tallinnassa. ”Ravintoloissamme käy paljon erilaisia ihmisiä, joilla on erilaiset ruokailumieltymykset. Uudella listalla olemme pyrkineet siihen, että Rosson listalta löytyisi jokaiselle jotakin.” Rosson ketjupäällikkö Merja Helistö kertoo. ”Uudistuksen pohjana ovat asiakkaiden toivomukset, tuttuja suosikkiannoksia unohtamatta.”

Rosson ruokalistaa on uudistettu melko paljon. Kokonaan uusina annoksina listalle tulivat risotot ja jälkiruoista italialainen kermajäädyke semifreddo. Erityisruokavalioihin sopivien annosten määrää on lisätty ja viinilistaakin uudistettu. Erityismaininnan ansaitsee Zanni Valpolicella -punaviini, joka sisältää vain vähän tanniineja ja histamiineja. Lastenlistaa muokattiin myös monipuolisemmaksi, uutuuksia ovat esimerkiksi lasten annoskisan voittaja-annos, joka tuo valinnaistäytteet nyt myös pastoihin sekä uusi lasten kasvisannos. Lasten juomalistalla Onni Orava esittelee uudet säilöntäaineettomat juomat perheen pienimmille.

Monipuolisuus on Rossossa päivän sana. ”Rossoon tullaan niin monissa merkeissä; nopealle lounaalle, lasten kanssa syömään ja istumaan iltaa kaveriporukalla, jolloin ruokalistaltakin täytyy löytyä kaikkiin näihin tarpeisiin aina jotain sopivaa. Haluaisin, että Rosson listalta asiakas löytäisi vanhojen suosikkien joukosta myös aina jotain uutta ja houkuttelevaa.”, Helistö kuvailee ruokalistauudistuksen taustalla vaikuttavia tekijöitä.

Uuden ruokalistan annokset tarjolla kaikissa Rosso-ravintoloissa 13.3. alkaen. Ensimmäinen Rosso-ravintola avattiin vuonna 1978 Lahteen. Rosso-ravintolat ovat osa S-ryhmää.  

 

Lisätietoja:

Merja Helistö
Ketjupäällikkö, Rosso, SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
p. 010 768 2851 / gsm 050 388 4289, s-posti: merja.helisto@sok.fi

 

Saro Engblom
Ravintolapäällikkö, Rosso Turku
p. 010 764 5598, s-posti: saro.engblom@sok.fi
Eerikinkatu 12, 20100 Turku
www.rosso.fi