Rikkoutunut sadevesiviemäri sulki tavaratalo Sokos Wiklundin kiinteistön


18.5.2010

Maanantaina 17.5. noin klo 19 rikkoutunut sadevesiviemäri aiheutti vesivahingon tavaratalo Sokos Wiklundin kiinteistössä. Tavaratalo ja alakerrassa sijaitseva S-market Wiklund Herkku jouduttiin sulkemaan. Samassa kiinteistössä sijaitseva Sokos Hotel City Börs pystyttiin pitämään normaalisti auki. Vesi on saatu poistettua kiinteistöstä. Tavaratalo ja S-market Wiklund Herkku avaavat ovensa jälleen tiistaina 18.5. klo 9.

Tavaratalon katutason kautta kulkevan sadevesiviemärin liitos petti ja rankkasateen aiheuttamasta vesimassasta osa valui katutasossa sijaitsevien naisten aluspukeutumisen sekä kosmetiikkaosastojen tiloihin. Katutason kerroksesta sadevettä valui edelleen pohjakerroksessa sijaitsevaan S-market Wiklund Herkkuun. Vuotokohta saatiin tukittua pikaisesti.

Tavaratalo ja S-market suljettiin ja asiakkaat ohjattiin pois kiinteistöstä noin klo 20, kun vesi alkoi levitä laajemmalle alueelle. Henkilövahinkoja ei tiedetä tapahtuneen.Heti kiinteistön sulkemisen jälkeen saatiin käynnistettyä veden imurointi liiketiloista.

Tavaratalo ja S-market avaavat ovensa jälleen tiistaina klo 9. Ennen avaamista varmistetaan, että liiketiloissa on turvallista asioida ja työskennellä. Myös sähkölaitteiden toimivuus käydään yksityiskohtaisesti läpi.

Lisätietoja:

Kiinteistöpäällikkö Ari Ahokas, puh 010 764 4008, ari.ahokas@sok.fi

Tavaratalonjohtaja Anni Rasilainen, puh. 010 765 2620, anni.rasilainen@sok.fi