Radisson Blu Marina Palacen vastaanotto yksi S-ryhmän parhaista työyhteisöistä


15.11.2012

S-ryhmä palkitsee vuosittain työyhteisöjä, joissa on tehty pitkäjänteistä työtä työhyvinvoinnin eteen. Palkituissa työyhteisöissä hyvä työvire myös näkyy arjessa. Tänä vuonna yksi palkinnoista tuli Turun Osuuskauppaan – Radisson Blu Marina Palacen vastaanotolle.

Turun Osuuskaupassa ja S-ryhmässä tuetaan työhyvinvointia ja kehitetään monipuolisia keinoja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Muun muassa vuosittaisen S-Työvirekilpailun kautta hyvät kokemukset ja käytännöt saadaan muidenkin käyttöön.

– Työhyvinvointi syntyy ennen kaikkea arjen tekemisistä: hyvästä työn organisoinnista ja toimivasta tavasta tehdä työtä. TOK:ssa näemme työhyvinvoinnin voimavarana. Tavoitteenamme on hyvinvoiva työntekijä tuloksellisessa työyhteisössä. Radisson Blu Marina Palacen vastaanotto on hyvä esimerkki siitä, miten hyvää työvirettä pidetään yllä ja kehitetään, toteaa TOK:n henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen.

Radisson Blu Marina Palacen vastaanotto palkittiin LähiTapiolan lahjoittamalla 1 000 euron työvirestipendillä. Palkinnon perusteluissa todetaan, että Radisson Blu Marina Palacen vastaanotossa arvostetaan tiimityötä ja jaetaan vastuuta. Työryhmän avoimessa kulttuurissa syntyy työtä kehittäviä innovaatioita, työyhteisötutkimuksen tulokset ovat parantuneet ja asiakaspalveluasenne on kohdallaan.

Radisson Blu Marina Palacen vastaanoton lisäksi S-ryhmän vuoden 2012 parhaat työyhteisöt ovat Prisma Lielahti, Prisma Mikkolan Ravintolamaailma sekä Prisma Varkaus.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen, 010 764 4004
Radisson Blu Marina Palace, General Manager Klaus Ek, puh. 050 388 3366
SOK henkilöstötoiminnot, työhyvinvointipäällikkö Hanna Stenius, p. 010 76 80317
LähiTapiola, asiakkuusjohtaja Kaisu Springare, puh. 0400 381 801
LähiTapiola, työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö, Salme Honkanen, puh. 040 532 4596