Radisson Blu Marina Palace Hotellille STF-merkin jatko-oikeus


12.5.2022

Radisson Blu Marina Palace Hotellille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkin käytön jatko-oikeus. Hotelli sai ensimmäisenä Radisson Blu-ketjun hotellina Suomessa STF –merkin vuonna 2020. Hotelli täyttää merkille asetetut kriteerit, ja sen käyttöoikeus on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Marinassa kestävän matkailun eteen tehtävä työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä.

-Jokainen marinalainen tekee parhaansa, jotta vastuullinen toiminta toteutuu. Esimerkiksi minimoimme hävikkiä kaikin tavoin ja lajittelemme jätteet oikein. Teemme yhteistyötä SOS-lapsikylän kanssa ja keräämme aamiaisella leivät, jotka jäävät yli, kuivatamme ne ja lahjoitamme hevosille ja lampaille. Hotellimme veden virtaamaa on rajoitettu ja sammutamme valot tiloista, joissa emme ole ja virrat laitteista, joita emme käytä. Useamman yön viipyvä asiakas voi myös pyytää, ettei huonetta siivota joka päivä. Meiltä löytyy tallista sähköautopaikkoja ja lainaamme asiakkaillemme pyöriä, luettelee hotellipäällikkö Ulla Lähtevänoja RDB Marinan toimia kestävän matkailun eteen.

Visit Finland on lanseerannut Sustainable Travel Finland -ohjelman edistämään kestävää matkailua Suomessa. Merkin saaneet yritykset ovat huomioineet toiminnassaan niin ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen kuin taloudellisenkin kestävyyden.

STF-merkin lisäksi Radisson Blu Marina Palace Hotellilla on Welcome Cyclist (Tervetuloa pyöräilijä) -tunnus. Tervetuloa pyöräilijä -tunnuksen saa käyttöönsä yritys, joka on sitoutunut tarjoamaan kriteerien mukaiset pyöräily-ystävälliset palvelut.

 

Lue lisää STF-merkistä.

Lue lisää Welcome Cyclist -tunnuksesta.