Radisson Blu Marina Palace Hotel sai uuden terassin


4.7.2018

Radisson Blu Marina Palace Hotelin uudistukset ovat saaneet jatkoa. Uudistettu 150-paikkainen terassi on valmistunut kaupungin parhaalle paikalle Aurajokimaisemiin.

– Uusi terassi on viihtyisä ja kutsuva keidas Aurajoen välittömässä läheisyydessä. Terassin kalusteet ovat uusinta italialaista designia ja uudet lasiseinät takaavat lämpimät kesäillat tuulen suojassa. Samalla uusimme myös terassin lattian, joka on nyt suomalaisen Lunawoodin aikaa ja katseita kestävää puukomposiittia. Suunnittelun lähtökohtana oli rakentaa yksinkertaisesti Turun paras terassi kaupungin paraatipaikalle. Sijainti Aurajoen varrella aivan keskustan tuntumassa on ainutlaatuinen; tällaista ei muualta Suomesta löydä, sanoo suunnittelusta vastannut Samuli Hintikka Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:sta.

Tyylikkäällä terassilla on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa ruokailuun, virkistymiseen ja rentoon yhdessäoloon. Terassilla voi nauttia niin Grill it! Marinan keittiön herkkuja kuin terassibaarin raikkaita kesäjuomia.

– Kesäolohuoneemme asiakaspalvelun ammattilaiset varmistavat, että meillä viihtyy niin hotelliasiakkaat, turistit kuin kaupunkilaisetkin. Meille on tärkeää, että olemme mukana ajassa ja voimme tarjota asiakkaillemme upeat puitteet nauttia kesäisestä Turusta ja vieraanvaraisuudestamme. Olemme viimeisen vuoden aikana uudistaneet niin huoneet, aulan kuin kokous- ja juhlatilatkin. Uusittu terassi muiden hotellin uudistusten ohella on varmasti niin kaupunkilaisten kuin matkailijoidenkin mieleen, hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata iloitsee.