Radisson Blu Hotellit ja suomalainen muoti yhdistyvät tarinan kerronnassa


1.6.2015

Suomalaisen muodin huippunimiä oli viime torstaina 28.5 Radisson Blu Hotellien kesänavauksessa – Blu Summer 2015 -muotinäytöksessä.

Ensimmäistä kertaa Radisson Blu Hotellien historiassa hotellit kohtaavat muodin, kun Suomen Radisson Blu Hotellien tarinat ja identiteetit kerrotaan muodin keinoin. Suomalainen selkeä mutta oivaltava vaatedesign tukee erinomaisesti Radisson Blu Hotellien imagoa ja fiilistä. 

Stylisti Minttu Vesala on kuratoinut Radisson Blu Hotellien kesän muotinäytöksen ja lookin.

– Suomessa on valtavasti lahjakkaita vaatesuunnittelijoita sekä muotibrändjejä, joiden upeita mallistoja pääsee ihailemaan liian harvoin. Halusimme näyttää Radisson Blu Hotellien asiakkaille kauniin skandinaavisen kokonaisuuden. Radisson Blu -hotelliketju on tunnettu loistavana tapahtumajärjestäjänä ja desingtietoisena hotelliketjuna. Muoti on tärkeä osa ajankuvaa ja Radisson Blu haluaa olla ajan harjalla, sanoo stylisti Minttu Vesala.

Radisson Blu Royal Hotellilla Helsingissä pidetyssä muotinäytöksessä nähtiin suomalaisia muotimaailman uusia etablisoituneita tähtiä kuten Samuji, R/H ja Anna Ruohonen. Näytöksessä nähtiin myös Marimekon uuden taiteellisen johtajan Anna Teurnellin tulevan syksyn ja talven FW 2015 malliston valikoituja kohokohtia.

– Suomessa on kuusi uniikkia Radisson Blu Hotellia, joista kukin tarjoaa yksilöllisiä elämyksiä. Halusimme löytää uudenlaisen kiinnostavan tavan kuvata hotelleja ja niiden tarinaa. Suomalaisen muodin muotokieli on kiehtovaa, ja vaatteiden sisältämän merkityksen kautta tarina tulee eläväksi uudella tavalla. Mukana on myös kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita, mikä tukee omaa identiteettiämme yhtenä kestävän toiminnan edelläkävijänä”, sanoo Suomen Radisson Blu Hotellin markkinointipäällikkö Marileea Järnefelt.

– Asiakkaamme myös odottavat Radisson Blu Hotellien olevan vahvasti kiinni trendeissä ja jopa olevan mukana luomassa uusia trendejä. Uskon, että tämän tyyppisellä poikkitieteellisellä tavalla tehdä asioita saadaan syntymään uudenlaista ajattelua ja uudentyyppisiä elämyksiä, jatkaa Marileea Järnefelt.