Radisson Blu Hotellien syksy on täynnä energiaa ja inspiraatiota


5.9.2016

Alkava syksy tuo Radisson Blu Hotellien kokous- ja tapahtumatarjontaan paljon uutta: luovuutta, energiaa, innovaatiota ja inspiraatiota. Kaikkea, mitä tarvitset merkittäviin päätöksiin.

Stadin luovimmat kokoukset Radisson Blu Seaside Hotelissa
 

Persoonallisen Radisson Blu Seaside Hotelin täysin uudistuneiden kokoustilojen teema on ”idikset ja kreat”. Se tekee kunniaa stadilaisuudelle – luovuudelle sekä yhdessä tekemiselle. Tilat ja palvelut on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat luovan ja tuottavan ajattelun, ajassa, jolle ominaista ovat kiire ja tehokkuusvaatimukset.

Tilat ovat muokattavissa vapautunutta ajattelua edesauttavien, aistiystävällisten tunnetilojen mukaan. Kattava elämys muodostuu tilojen, tunne-elementtien ja tarjoilujen muodostamasta kokonaisuudesta. Tervetuloa nauttimaan stadilaisesta elämänmenosta ja luovuudesta!


Brain Food on Radisson Blu Hotellien kokouksiin kehitetty ainutlaatuinen ruoka- ja juomapalvelu. Ydinajatuksena on tarjota kokouspäivän aikana ruokaa, jonka avulla verensokeri pysyy tasaisena ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen ravinnon aivotoiminnalle. Kun syöt oikeaa ruokaa oikeaan aikaan, lisääntyy sekä oppimis- että keskittymiskyky, reagointinopeus kasvaa ja stressitaso alenee – kaikki tekijöitä, jotka vaikuttavat kokouksen laatuun ja hyvien päätösten syntyyn.

Tarjoamme sinulle ja tiimillesi asianmukaisen ja modernin kokousvälineistön, ammattimaisen palvelun ja sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Luomme myös ikimuistoiset puitteet juhlien järjestämiseen. Säällä kuin säällä.
 

Kysy lisää ja varaa tehokas startti syksylle: : p. 010 1234 700 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai conferences.finland@radissonblu.com tai lähetä tarjouspyyntö.