Radisson Blu Grand Hotel Tammerin suosio juhlatalona on vankka


23.11.2017

Pikkujoulukausi on käynnissä vilkkaana kaikkialla Suomessa. Radisson Blu Grand Hotel Tammer on ollut juhlakauden päänäyttämönä Tampereella jo vuosikymmenten ajan.

Talouden elpyminen ja luottamus tulevaan näkyy alkaneessa juhlakaudessa

                                                                                                                                                                      

Pikkujoulukausi on käynnissä vilkkaana kaikkialla Suomessa. Radisson Blu Grand Hotel Tammer on ollut juhlakauden päänäyttämönä Tampereella jo vuosikymmenten ajan. Tänä vuonna juhlien määrän ja laadun voidaan ajatella kertovan yritysten piristyneestä taloustilanteesta ja luottamuksesta tulevaisuuteen, sillä juhliin ja elämysten tuottamiseen panostetaan nyt erityisellä huolella. Hotellin perinteikkäisiin juhlapöytiin on lisätty kattauksia kovan kysynnän vuoksi.

– Grand Hotel Tammerin suositut juhlapöydät ovat siivittäneet joulun ja muiden tärkeiden pyhien juhlintaa jo monen sukupolven ajan. Tänä vuonna on ollut selvästi nähtävissä yritysten halu panostaa juhliin ja niiden sisältöön uudella innokkuudella. Trendi on ollut nähtävissä koko syksyn, ja nyt se korostuu erityisesti, kun halutaan palkita henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita muistorikkailla elämyksillä, sanoo Radisson Blu Grand Hotel Tammerin hotellinjohtaja Jaana Kariskoski.

Grand Hotel Tammerin juhlasali tarjoaa herkullisten tarjoilujen lisäksi aivan omanlaisensa puitteet eri juhlien viettoon. Vanhan ajan glamouria huokuvassa salissa on loistelias ja lämmin tunnelma, mikä tekee siitä halutun paikan virittäytyä joulun tunnelmaan.

– Lisäksi hyvän ruuan rooli ihmisten välisessä kanssakäymisessä on alati voimistuva trendi, mikä näkyy Tammerissa. Ruoka ja siihen liittyvät tarinat tuovat kiehtovaa sisältöä elämän juhlahetkiin. Siksi olemme laajentaneet joulusta sekä äitienpäivästä ja vapusta tuttua juhlapöytäämme myös muihin sesonkeihin, sanoo Jaana Kariskoski.

– Kaikkiin juhlapöytiin on lisätty kattauksia, koska kysyntä on ollut niin suurta. Joululounaat juhlasalissa on käytännössä myyty loppuun, vain muutama paikka löytyy vielä nopeimmille. Suosittuja ovat olleet myös viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestämämme itsenäisyyspäivän ja uudenvuoden juhlapöydät – niihinkin löytyy enää muutamia paikkoja, kertoo Grand Hotel Tammerin ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen.

Juhlapöytien suunnittelusta on vastannut Grand Hotel Tammerin Executive Chef Eeva Heino.

– Juhlapöydissä tarjoillaan klassikkoruokia, jotka noudattelevat tyylillään eri sesonkeja ja sisältävät aina ripauksen uusia vivahteita ja tuulahduksia maailmalta. Juhlapöytien jalokivenä on kiitosta saanut jälkiruokapöytä, joka kruunaa juhlan, kertoo Eeva Heino.

– Tammerin viihtyisä italialainen Trattoria Tammerin puisto on myös avoinna koko joulun, ja se tarjoaa raikkaita vaihtoehtoja siinä vaiheessa, kun perinteiset jouluruuat kotona alkavat jo kyllästyttää, vinkkaa Ville Pulkkinen.

Juhlakauden päätyttyä, vuoden alusta palaa Grand Hotel Tammerin tarjontaan viime vuonna suuren suosion saaneet brunssit. Brunssi katetaan juhlasaliin joka lauantai aina huhtikuun loppuun asti.