Puhelinpalvelu helpottamaan ikäihmisten ruoan tilaamista


3.4.2020

Turun Osuuskauppa avaa tänään ikäihmisille suunnatun ruoan tilaamista helpottavan puhelinpalvelun.

– Puhelinpalvelu perustettiin pikavauhtia palvelemaan riskiryhmään kuuluvia yli 70-vuotiaita, joilla ei välttämättä ole mahdollisuutta asioida ruoan verkkokaupassa netin tai sähköpostin välityksellä. He voivat nyt soittaa ruokatilauksia varten perustettuun asiakaspalveluun ja tilata valikoimista elintarvikkeita ja hygieniatarvikkeita. Asiakaspalvelijat tekevät tilaukset soittajien puolesta ja tuotteet keräillään kaupoissa valmiiksi, toteaa toimialajohtaja Mikko Junttila Turun Osuuskaupasta.

Puhelinpalvelusta vastaavat Turun Osuuskaupan omat työntekijät.
– Puhelinpalvelun kautta työllistämme muun muassa Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemuskaupan asiakaspalvelun ammattilaisia, joiden omat työt ovat ravintoloissa, hotelleissa ja kahviloissa vähentyneet koronvirustilanteen myötä. Tämä on hieno osoitus siitä yhteistyöstä, jota meillä Turun Osuuskaupassa tehdään yli toimialarajojen, Junttila jatkaa.

Puhelinpalvelu palvelee numerossa 010 764 4444 maanantaista lauantaihin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Puhelimitse tilatut tuotteet ovat noudettavissa seuraavana päivänä myymälästä. Myös kotiinkuljetuspalvelu otetaan käyttöön lähiaikoina.

Ajantasaiset palvelumme voit tarkistaa osoitteesta tok.fi/news/assatekoja/

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005

 

*TOK:n 010-alkuisiin numeroihin soittaminen maksaa kaikista Suomen lanka- ja matkapuhelinliittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min