Prismojen osastot uudistuivat


23.10.2020

Kauppareissusi on nyt entistäkin mukavampi. Uudistimme Länsikeskuksen, Itäharjun ja Myllyn Prismojen osastoja. Anna uudistettujen osastojen viedä mukanaan makumatkalle!

Uusittu hedelmä- ja vihannesosasto tarjoilee kauden hedelmät, kasvikset ja vihannekset helposti ja näyttävästi. Nappaa tuoreet vitamiinipommit mukaasi heviosastolta.

Ananaskone kuorii ja viipaloi valitsemasi tuoreen ananaksen helposti mukaasi. Syö sellaisenaan tai käytä ruoanlaittoon.

Mehustamon tuoremehupuristin puristaa mehukkaista appelsiineista tuoreen mehun suoraan pulloon, mukaan aamupalalle tai muuten vain virkistämään.

Leipäosaston ja paistopisteen herkut saavat veden kielelle. Tuoreet, vastapaistetut leivät ja herkulliset leivonnaiset saat mukaasi kätevästi samalla kauppareissulla.

Prismasta löydät nyt myös Beijing8 Dumplingit. Valmista suosittuja Beijing8:n pikkunyyttejä kotona – vain minuutti höyrytystä tai paistinpannulla ja herkuttelemaan.

Itsudemon Sushibar löytyy tällä hetkellä Myllyn ja Itäharjun Prismoista. Kokoa annoksesi mittavasta herkkusushien valikoimasta. Tuoreet, paikan päällä käsintehdyt sushit vain 19,90 €/kg.

Tyylikkäiksi uudistetuilta juomaosastoilta löytyy juomia moneen makuun. Panimo-osastomme virvoitusjuomat, erikoisoluet ja lähituottajien pienpanimotuotteet ovat näyttävästi esillä. Löydät oman suosikkisi entistäkin helpommin.