Prisma Tampereentie uudistui – kaupungin helpoin ostosreissu


2.12.2022

Uudistunut Prisma Tampereentie tarjoaa kaupungin helpoimman ostosreissun. Myymälän palvelutarjonta laajeni uudistuksen myötä entisestään.

Laadukas ja monipuolinen ruokatori on nyt entistä laajempi. Itsudemon sushibarista nappaat mukaasi tuoreet sushit. Palvelutoriltamme löytyy myös herkullisia siipiä Siipiweikkojen kastikkeella.

Turun ensimmäinen Scan & Go -palvelu helpottaa ostosreissua entisestään. Mehustamosta saa tuorepuristettua appelsiinimehua. Ostokset voi maksaa kätevästi myös itsepalvelukassoilla, joita hankittiin uudistuksen yhteydessä lisää.

Fazerin jauholeipomosta saat mukaasi paikan päällä paistettua leipää ja pullaa. Huipputehokas R1-pullonpalautuskone helpottaa pullonpalautusta. Uudistettu Outdoor-osasto ja täysin uusi vaateosasto tuovat monipuolisuutta ostokokemukseen.

Asiakaspalvelupiste uudistui. Myymälästä löytyy ruoan verkkokaupan noutopiste, josta voit hakea verkosta tilaamasi ostokset. Prisma Gaming -osasto tarjoaa kaikkea pelaamiseen.

 

   

Prisman yhteydestä löytyy lisäksi uudistettu Hesburger Prisma Tampereentie, Apteekki, Alko, Musti ja Mirri sekä ABC-automaattiasema ja ABC-latauspiste.

Tervetuloa 24 h palvelevaan Tampereentien Prismaan.