Prisma Piispanristi uudistetaan – kaupan palvelut turvataan siirrettävällä S-marketilla


1.11.2017

Turun Osuuskauppa uudistaa perinteisen Prisma Piispanristin. Nykyinen Prisma suljetaan 4.2.2018 ja kokonaan uusi Prisma Piispanristi avataan samalle paikalle jälleen huhtikuussa 2019. Prisman yhteydessä palveleva Presso sulkee ovensa tammikuun lopussa 2018.

– Kyseessä on meille merkittävä investointi ja haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä alueen palveluja. Käytännössä puramme vanhan, jo pitkään palvelleen kaupan ja rakennamme samalle paikalle uuden, nykyaikaisen Prisman ravintola- ja oheispalveluineen. Otamme myös asiakkaat mukaan uuden Prisman suunnitteluun ja toivomme runsaasti ideoita siitä, millainen kauppa parhaiten palvelisi asiakkaitamme. Sähköinen asiakaskysely käynnistyy lähiaikoina ja palautetta sekä ideoita voi antaa marraskuun lopulta lähtien myös suoraan myymälässä, kertoo Turun Osuuskaupan marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

Rauhanen vakuuttaa, että alueen päivittäistavarakaupan palvelut turvataan uudistustöiden aikana.
– Varmistamme lähialueen asukkaiden päivittäiskaupan palvelut nyt aivan uudella tavalla. Tuomme nykyisen Prisman paikalle uudistustöiden ajaksi siirrettävän S-marketin, joka tarjoaa kattavat päivittäistavaravalikoimat koko uuden Prisman rakennusajan.

Prisma Piispanristillä työskentelee yhteensä 70 ja Pressossa 4 henkilöä. Heille kaikille löytyy työtä Turun Osuuskaupan toimipaikoista.