Prisma Piispanristi harjakorkeudessa


23.11.2018

Prisma Piispanristin rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti ja uusi Prisma on saavuttanut harjakorkeuden. Prisma Piispanristin avajaisia päästään viettämään huhtikuussa 2019.

– Uuden Prisma Piispanristin rakentaminen on meille iso investointi ja merkittävä kehityshanke alueen palveluiden parantamiseksi. Paitsi että rakennamme uutta kauppaa ja tarjoamme kattavat palvelut, haluamme myös panostaa uudisrakentamisessa ympäristöasioihin. Tavoitteenamme on lisätä uusiutuvan energian käyttöä tulevina vuosina ja sen vuoksi myös Prisma Piispanristin katolle asennetaan kevään kuluessa oma aurinkovoimala, kertoo Prismajohtaja Tuomo Makkonen.

Uusi Prisma on noin 1 000 neliötä edeltäjäänsä suurempi ja sen myyntipinta-ala on noin 7 000 m2. Lisää tilaa tulee sekä päivittäistavara- että käyttötavarapuolelle.

Prisma Piispanristin rakennusurakasta vastaa Peab Oy.

Presso jatkaa Piispanristillä

Asiakkaille entuudestaan tuttu ravintola Presso avaa ovensa huhtikuussa Prisma Piispanristin yhteydessä uudistuneena ja hiukan aiempaa suurempana.

– Tarjolla on jatkossakin maukas kotiruokalounas sekä herkulliset kahvilatuotteet. Lapsiperheitä silmällä pitäen kahvilaan tehdään viihtyisä lasten leikkipaikka, kertoo ravintolapäällikkö Aino Säteri.