Prisma Länsikeskus uudistuu


3.7.2015

Prisma Länsikeskuksessa keskitytään jatkossa aikaisempaa enemmän päivittäistavarakauppaan. Samalla käyttötavarapuoli tiivistyy ja oheispalveluihin tulee muutoksia.

– Prisma Länsikeskuksessa panostamme ennen kaikkea monipuoliseen ja palvelevaan ruokakauppaan. Päivittäistavarapuolen valikoimia täydentää myös oma paistopiste. Ruoka ja ruuanlaittoon liittyvät asiat nousevat kaupassa muutenkin aikaisempaa voimakkaammin esille, toteaa toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

– Uudistamisen myötä keskitymme asiakkaidemme tärkeinä pitämiin tuotealueisiin. Näitä ovat päivittäistavaroiden lisäksi kodin tuotteet, pienet kodinkoneet, viihde-elektroniikka, lelut sekä pukeutuminen. Toimintaa ja tiloja uudelleen järjestelemällä kehitämme samalla käyttötavarakaupan kannattavuutta, Rauhanen jatkaa.

Prisma on avoinna uudistumisen ja remontoinnin aikana normaalisti. Prisman uudet tilajärjestelyt ovat valmiina syyskuun aikana.

Muutoksia oheispalveluissa – HopLop mukaan

Prisma Länsikeskuksen yhteydessä toimivien PizzaBuffan ja Coffee Housen liiketoiminta päättyy 31.8.2015. Vapautuviin tiloihin avataan lokakuussa 2015 liikuntaseikkailupuisto HopLop.

– Tavoitteenamme on nyt nostaa Turun alueen lapsille suunnattu sisätilatekeminen kokonaan uudelle tasolle. Uusi länsikeskuksen HopLop tulee olemaan niin tiloiltaan kuin leikkiaktiviteettivalikoimaltaan uudistetun HopLop-konseptin mukainen. Se tarkoittaa uusia, hauskoja aktiviteetteja ja entistä väljempiä tiloja. Uuden ja isomman konseptin lisäksi päätimme etsiä uudelle puistolle entistä paremman sijainnin. Länsikeskus on sijaintina loistava, koska näin Turun seudun perheet voivat vaivattomasti yhdistää liikunnallisen seikkailupuistovierailun ja päivittäistavaraostosten tekemisen yhteen ja samaan reissuun, kertoo toimitusjohtaja Tomi Pulkki HopLopista.

– HopLop sopii Prisman naapuriin ja täydentää hyvin Länsikeskuksen palvelutarjontaa. Länsikeskuksen Prisman kanssa saman katon alta löytyvät myös Länsikeskuksen Apteekki, Silmäasema, Punnitse ja Säästä, Life, Musti ja Mirri, Dna, Länsikulta, Nordea ja Ray, Rauhanen kertoo.

Länsikeskuksen Prisman yhteydessä palvelee edelleen S-Pankki ja Prisman infopiste.