Prisma Länsikeskus avataan 21.3.2012 klo 10


20.3.2012

Prisma Länsikeskus on valmistunut. Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Maija Junkola-Lehtonen avaavat Prisma Länsikeskuksen huomenna klo 10.00.

– TOK:n tavoitteena on helpottaa asiakasomistajien elämää hyvillä palveluilla ja edullisilla hinnoilla. Turun Länsikeskuksen alueen asiakasomistajilta on tähän saakka puuttunut hyvä ja monipuolinen oma kauppa. Prisma Länsikeskus parantaa merkittävästi alueen palvelutarjontaa ja uskomme, että Prisman valikoimat, palvelut ja myös hintataso vastaavat asiakasomistajien toiveita, toteaa toimitusjohtaja Harri Koponen.

– Prisman kiinteistön vuokrasopimus allekirjoitettiin marraskuussa  2011 ja nyt noin neljän kuukauden remontin  jälkeen Prisma Länsikeskus on valmiina avaukseen. On todella hieno saavutus sekä henkilökunnaltamme että yhteistyökumppaneiltamme, että uusi Prisma valmistui näin nopeassa aikataulussa, Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen iloitsee.

Monipuolinen ja palveleva ruokakauppa

– Prisma Länsikeskuksessa olemme kiinnittäneet huomiota ennen kaikkea laajaan päivittäistavaravalikoimaan ja asioinnin helppouteen. Tämän lisäksi Prismassa on pysyvästi edulliset ja kilpailukykyiset hinnat, toteaa Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen.

Prisma Länsikeskuksessa on kattava palvelutiski, josta löytyy kalat sekä mehevien pihvien ja paistien monipuolinen valikoima. Palvelutiskiltä asiakas saa mukaansa myös raikkaat salaatit, kotoisat valmisruoat sekä laadukkaat leikkeleet. Ruoka-aitta taas tarjoaa rehtiä lähiruokaa. Monipuolinen valikoima elää samassa rytmissä tuottajien kanssa ja tarjolla on suosikkien lisäksi kunnon valikoima kausimakuja. Prismasta löytyvät myös Riitan Herkun juustopiste sekä Sipoolaisen Pajuniemi Oy:n palvelupiste. Pajuniemen palvelupiste tarjoaa leikkeleitä,makkaroita ja laajan valikoiman luomulihatuotteita.

Sen lisäksi, että Prisma Länsikeskus on monipuolinen ja palveleva ruokakauppa, sieltä löytyvät myös laajat ja edulliset valikoimat sportin, vapaa-ajan, pukeutumisen sekä viihteen ja kodintekniikan tuotteita.

Prismassa myös PizzaBuffa, Coffee House ja Emotion

Prisma Länsikeskukseen avataan myös TOK:n ensimmäinen Emotion – kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike – sekä PizzaBuffa ja Coffee House Jäätelöbaareineen. Prismassa palvelee myös S-Pankin asiakaspalvelupiste.

Emotion on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, jonka valikoimista löytyvät kosmetiikan huippumerkit, tuoksut sekä laaja valikoima terveystuotteita, päivittäiskosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Emotion tarjoaa myös parturi- ja kampaamopalvelut sekä Hyvä Olo –hoitolan palvelut.

PizzaBuffa -ravintolassa asiakas voi valita lautaselleen herkullisia pizzoja, raikkaita salaatteja ja lämpimiä ruokia – niin paljon kuin haluaa. Mukiin voi kaataa virvoitusjuomia, vettä tai maitoa – ja kaikki samaan hintaan.

Coffee House on nuorekas ja monipuolinen kahvila. Hyvän kahvin seuraksi on tarjolla niin suolaista kuin makeaakin herkkua. Monipuolisen ja laadukkaan kahvivalikoiman lisäksi Coffee House -kahvilasta löytyy useita teelaatuja. Herkullisia antimia voit nauttia joko kahvilan rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä tai ottaa mukaan. Coffee House -kahvilan yhteydessä palvelee Jäätelöbaari herkullisine jäätelöannoksineen.

Yhteistyökumppanit täydentävät palvelutarjontaa

TOK:n oman liiketoiminnan lisäksi Prisma Länsikeskuksessa palvelevat luontaistuoteliike Life, eläintarvikeliike Musti ja Mirri, lasten tarvikkeisiin erikoistunut Babytown, DNA kauppa, Länsi-Kulta, Huiskula, RAY sekä SSO talomyynti, joka myy S-ryhmän Aitotalo-talopaketteja ja Vehasen Talot Oy:n tuotteita, jonka mallistot kattavat valmiiksi suunnitellut korkealaatuiset hirsitalot, -mökit, -saunat ja pihapiirin rakennukset.

Prismassa töissä yli 100 palvelualan ammattilaista

Prisma Länsikeskus, PizzaBuffa, Coffee House ja Emotion työllistävät yhteensä noin 100 kaupan- ja palvelualan ammattilaista.

Prisma Länsikeskuksen kokonaispinta-ala on noin 13 700 m2, jostaPrisman käytössä on 10 500 m2, PizzaBuffan, Coffee Housen ja Emotionin käytössä noin 500 m2 ja 1 700 m2 on vuokrattu edelleen yhteistyökumppaneille. Kokoluokaltaan uusi Prisma vastaa Itäharjun Prismaa.

Lisätietoja antavat mielellään:
Toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 010 764 4001
TOK:n Prisma-ketjun johtaja Jussi Virtanen, puh. 010 764 5005      
Prisma-johtaja Mika Aaltonen, Prisma Länsikeskus, puh. 010 764 4063