Prisma Itäharju uudistuu ja laajenee


7.1.2016

Vuonna 1997 avattu Prisma Itäharju uudistetaan vuoden 2016 aikana nykyaikaiseksi, uuden konseptin mukaiseksi Prismaksi. Remontti valmistuu loppuvuodesta.

– Nyt alkaneen remontin myötä Prisma Itäharjun valikoimat ja palvelut laajenevat. Ensisijaisesti valikoimien lisääntyminen näkyy päivittäistavaroissa, mutta myös käyttötavarapuolelle on luvassa uudistuksia. Samalla uudistetaan Prisman kaikki etumyymälätilat. Viime elokuussa Prisma Myllyn yhteyteen avattuTurun Osuuskaupan ensimmäinen ruoan verkkokauppa, Prisma Kauppakassi -palvelu, laajenee remontin valmistuttua Prisma Itäharjulle. On hienoa, että suurimman yksikkömme uudistus osuu samalle vuodelle, kun Turun Osuuskauppa täyttää 115 vuotta, toteaa toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

Muutoksista ja tilajärjestelyistä huolimatta kauppa pysyy kaiken aikaa auki normaalisti. Prisma Itäharjun remontti toteutetaan vaiheittain ja se valmistuu joulukauppaan 2016.

Prisman myyntipinta-ala kasvaa 1 300 neliöllä ja on remontin jälkeen 10 200 neliötä. Prisma Itäharjun remontin pääurakoitsija on turkulainen TKU-Rakennus Oy.

– Prisma Itäharjun saneeraus on yrityksellemme merkittävä työ ja sen työllistämisvaikutus on suuri, toteaa Olli-Pekka Otava TKU-Rakennus Oy:ltä.